Lynn Boeve 100ste leerling op de Sprenge Emst

foto 5 Lynn 100e lerling met MennoRafaella en Rolf AangepastHet gaat heel erg goed met het aantal leerlingen op school de Sprenge in Emst. Daarom had directeur Menno van de Vlekkert maandag wel een speciale verrassing voor vele ouders en leerlingen in petto. Mede door de prima naam die de Sprenge de afgelopen jaren heeft opgebouwd en de vele jonge gezinnen in het Gelders Kwartier, is er een bijzonder gezonde aanwas ontstaan van leerlingen in de onderbouw. Zo mocht de Sprenge Emst maandag de 4-jarige Lynn Boeve verwelkomen als 100ste leerling.

 

,,Voor ons als school en het team een mijlpaal, waar we natuurlijk al een tijd naar hebben uitgekeken. Het is dan ook een mooie bevestiging dat ouders en kinderen graag kiezen voor onze school’’, zegt Van de Vlekkert.

Voor moeder Rafaella en vader Rolf was het ook een bijzondere verrassing. Met een bloemetje voor moeder Rafaella en een toepasselijk vriendenboekje voor Lynn werden zij verwelkomd op de eerste officiële schooldag. Uiteraard moest Lynn met haar klasgenootjes wel even op de foto.

foto 4 Lynn 100eleerling met Rafaella en Rolf Aangepast

foto 5 Lynn 100e lerling met MennoRafaella en Rolf Aangepast

foto 1 Lynn 100e leerlin groep 1 en 2 Aangepast

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.