Prachtige vuurdoop voor ijsbaan De Scheve Schaats

scheveDoor de invallende dooi is de ijsbaan van De Scheve Schaats zondagmiddag om drie uur gesloten. Op dat moment had het ijs nog een dikte van zeker 10 cm, maar her en der kwam er wat water op te staan. Gelukkig heeft de jeugd zondagmorgen vanaf elf uur nog met volle teugen kunnen genieten van de prachtige baan bij Gezinspark ’t Smallert in Emst.

Vanaf donderdagmiddag hebben ontzettend veel schaatsers, met name kinderen, kunnen genieten. IJsmeester Gerrit Hertgers vertelde zondagmiddag dat ruim 300 kinderen uit Emst en omgeving de afgelopen dagen het ijs op zijn geweest. Sinds de oprichting in 2014 van De Scheve Schaats was dit de eerste keer dat er geschaatst kon worden en het bestuur, bestaande uit Gerrit Hertgers, Karin Hertgers, Taco Hoppener en Raymond Peelen, kan terugzien op een zeer geslaagde vuurdoop”. ,,Maar laat het duidelijk zijn’’, zegt Hertgers, ,,dat wij dit zonder de vele vrijwilligers niet voor elkaar hadden gekregen. Geweldig wat ze allemaal gedaan hebben. En laten we de sponsoren niet vergeten. Door hun financiële inbreng kon iedereen, jong en oud, gratis gebruik maken van de ijsbaan. Verder zijn veel mensen de afgelopen dagen voor maar 10 euro per jaar ‘vriend’ geworden van De Scheve Schaats om dit winterse evenement tot een succes te maken.’’

scheve 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.