Oproep tot gebed voor Pakistaanse familie Israel

De steungroep die de Pakistaanse familie Israel steunt, roept op tot gebed. Komend weekend wordt daarvoor gelegenheid geboden in de Goede Herderkerk.

‘Onze geliefde familie Israël uit Pakistan bestaat uit een vader, moeder, en twee zoons van 15 en 21. Ze hadden nog een zusje van 8, maar zij is in Pakistan vermoord. Net als hun oom. Ze werden dusdanig vervolgd om hun geloof, dat vluchten de enige optie was. Vorig jaar kwam het gezin daarom via Polen naar Nederland en zijn ze vanuit het AZC in Epe terecht gekomen.
Staatssecretaris Mark Harbers is van plan om het gezin (vader, moeder en twee zoons) aanstaande maandag om 10.00 op het vliegtuig richting Polen te zetten. Hij doet dat op basis van de zogenaamde Dublin Claim. Dat wil zeggen dat asielzoekers terug moeten naar het land waar ze voor het eerst voet op Europese bodem zetten. In hun geval is dat Polen. De steungroep is bang dat ze van daar terug moeten naar Pakistan, waar hen mogelijk hetzelfde lot wacht als hun achtjarige zusje en oom.

Hierbij willen wij iedereen oproepen samen met ons in gebed te gaan en Gods hemelse wil uit te bidden in deze situatie. Jezus zit aan de rechterhand van God boven alle overheden, machten, krachten en heerschappijen, Hem is alle autoriteit gegeven en wij zijn één in Hem.

Waar: Goede Herderkerk, Enkweg 2 Epe (hoofdingang, trap omhoog)

Wanneer: Zaterdag 3-3-18 van 8.00-10.00, 14.00-16.00, 20.00-22.00 uur
             : Zondag 4-3-18 van 8.00-10.00, 14.00-16.00, 20.00-22.00 uur

U hoeft zich niet aan te melden en mag zo binnen komen lopen.

Sta op en kom of breng dit verzoek in uw eigen gebedsgroep, zodat God’s wil zal geschieden.

Bedankt namens de familie en vrienden.'

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento