Illegale vuilstort in omgeving de Beekhorst loopt de spuigaten uit

zooi 5Buurtbewoners ergeren zich steeds meer en vaker aan afvaldump in de omgeving van camping/chaletpark de Beekhorst. Wie de foto’s bekijkt die we vandaag kregen, kan zich dat goed voorstellen. Ze zijn genomen bij de camping, aan de Sprengenweg en op particulier terrein in die omgeving. Vorig jaar betitelde de gemeente de Beekhort als een crimineel broeinest waar mensen illegaal wonen en kwam het vakantiepark enkele malen negatief in het nieuws, dus de beschuldigende vinger gaat begrijpelijkerwijs al gauw die kant op.

 

zooi 1

zooi 2

zooi 3

zooi 4

zooi 5

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
 • Catarina

  Beste epernet.

  Zorg eerst eens dat weet van wie de spullen zijn. Voor dat je iemand gaat beschuldigen. Soms zijn namen makkelijk in de mond te nemen maar lijk me niet zo handig. Zorg dat je de bronnen heb na gekeken. En gebruik eens geen oude foto meer van een ruim een jaar geleden.

 • Jan

  Aan***te doen dan kan de milieupolitie de afvalzakken doorspitten op zoek naar een adres. En via het chassisnummer de eigenaar van de gedumpte auto.
  Hopenlijk krijgen ze terecht een vette boete.
  Dit is gewoon te gek voor woorden.
  Alhoewel ik niet direct de beschuldigende vinger richting de Beekhorst zou wijzen. De eigenaar kan hier niets aan doen.
  Vaak worden de chalets verhuurd via via aan buitenlandse seizoen arbeiders die het niet zo nauw nemen.

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.