Eerste lammetje bij de schaapskudde

eerstelam

(Foto: Lammert Niesing)

Vanmorgen is het eerste lammetje bij de schaapskudde op de Renderklippen geboren. Het gebeurde een paar dagen eerder dan was verwacht en berekend. Traditiegetrouw wordt de eerste boreling van de Stichting Schaapskudde Epe-Heerde geadopteerd door een BN-er. Wie dat is, wordt nog even geheim gehouden. Op facebook van de kudde kan er naar geraden worden en een VIP-uitnodiging voor Lammetjesdag (zaterdag 18 maart) mee gewonnen worden. Iedereen kan, voor 20 euro, een lammetje adopteren. De adoptieouder mag een naam verzinnen voor het dier, is van harte welkom op de zes knuffelmiddagen (zie de agenda op de site van de kudde) en geniet priviléges op Lammetjesdag. Maar bovenal steun je er de kudde mee, dus iedereen die er van geniet dat er een schaapskudde op de Renderklippen loopt en graag wil dat dat zo blijft, zou er een moeten adopteren.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Gerard van de Schepop

    Wij hebben nog een van ons junibezoek aan Epe overgebleven pakje blauw-witte muisjes van De Ruyter in de kast en vanavond dus 'beschuit met muisjes' op de gezondheid van dit lammetje en van die er met alle zekerheid op zullen volgen. Lammert en Epe/Heerde gefeliciteerd!

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.