Jeugd bruist van de ideeën over Epe in 2030 (4)

Een skihal in Emst, een dierenwinkel en een dierenasiel in Emst, een Apple-winkel, meer maneges, meer gezellige restaurantjes. Maar ook: geen Veluwebus meer, maar wel meer fietsen. Het zijn enkele van de vele ideeën die de schooljeugd heeft geopperd in werkstukken voor de gedachtenwisseling over hoe Epe er in 2030 uit zou moeten zien. Vandaag weer een impressie van het geweldig leuke en grote aanbod.

Sommige jongeren hebben er erg veel werk van gemaakt om hun ideeën te spuien over het dorp en de omgeving waarin zij straks als volwassenen en wellicht ouders van kinderen wonen. Op deze lijkt een (zwijnen kerend) hekwerk te zijn gemaakt waarop allerlei wensen staan. Suggesties die daarop staan zijn onder meer: een grotere hockeyclub in Epe, meer gezellige restaurantjes in Epe, de Veluwebus moet weg, minder auto’s meer fietsen en een nieuw dierenpark.

Van een warm voorstander van natuur, wild en ongetwijfeld ook het hertenkamp in Epe.

Een dierenwinkel en een hondenpark in Emst is de wens van deze tekenaar.

Een gamehal met een casino en een McDonalds, maar dan wel een gamehal waar je in ieder geval Call of Duty kunt spelen.

Van een echte fan van Apple-producten.

De naam van de manege die voor paardenliefhebbers een uitkomst zal zijn, is al bekend: De Hoefslag.

Veel jongeren pleiten voor voorzieningen voor dieren. Een dierenasiel bijvoorbeeld.

Hier is goed over nagedacht: een skihal is een mooie attractie die veel toeristen naar Emst zal trekken. Daar kunnen vakantieparken voor gebouwd worden. Er is toch ruimte genoeg.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.