Piets Weer weer vanuit de schaapskooi

Piet PaulusmaPiet Paulusma was vanavond weer in de schaapskooi op de Renderklippen om Piets Weer voor SBS 6 op te nemen. De beelden zijn vanavond te zien.

De Friese weerman neemt zijn dagelijkse tv-weerpraatje een paar maal per jaar op in het onderkomen van de schaapskudde Epe-Heerde en was twee jaar geleden de man die het eerste lammetje adopteerde en daarmee het startsein gaf voor de jaarlijkse adoptieactie. (Vorig jaar waren dat de radio-deejays Coen & Sander en dit jaar Jacco Eltingh) Vorig jaar bracht hij ook zijn zomervakantie door in Heerde en vandaag koos hij weer voor de schaapskooi om opnames voor Piets Weer te maken.

Schaapherder Lammert Niesing mocht vertellen hoe belangrijk de adoptieactie voor de kudde is. Voor 20 euro kan iedereen een lammetje adopteren. De adoptieouder mag het diertje een naam geven en is de komende maanden op een aantal middagen van harte welkom om er mee te knuffelen en op de foto te gaan. Elke adoptie betekent onmisbare financiële steun voor de kudde, want van de opbrengst worden faciliteiten aangeschaft waarvoor anders geen geld is en die het leven van de schapen een stuk aangenamer maken.

Ten tijde van de opnames waren 20 lammeren geboren. De cameraploeg was nog maar net weg of nummer 21 zag het levenslicht. In maart neemt Piet Paulusma zijn programma weer in de schaapskooi op.

De beelden van vandaag zijn, afgezien van een eerder uit te zenden promo’s, te zien direct na Shownieuws en vóór de wedstrijden om de KNVB-beker, rond vijf over elf, op SBS 6 te zien.

Piet Paulusma (1)

Piet Paulusma (2)

'Oant moarn!'

Piet Paulusma (3)

De opnames van de promo voor Piets Weer van vanavond laat.

Piet Paulusma (4)

De schapen komen binnen stormen.

Piet Paulusma (5) 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.