Belle en het Beest als familieconcert in Grote Kerk

baboesjka 1 AangepastWie kent het sprookje ‘Belle en het Beest’ niet! Wist u dat dit afschrikwekkende beest van oorsprong Russisch is? Op zondag 9 februari wordt dit sprookje vanaf 15.00 uur in de Grote Kerk van Epe opgevoerd.

 

Het beest zit vol met grapjes en weetjes en speelt prachtige Russische muziek. Pas als je verder durft te kijken dan zijn lelijke kop en bloeddoorlopen ogen, pas als je net als Belle – die in Rusland Baboeskja heet – verliefd op hem durft te worden, pas dan laat het beest zijn ware aard zien.

Het Hexagon Ensemble daagt het publiek uit om verliefd te worden op het Russische beest en dat doet het samen met verteller Joep Onderdelinden. Het is een muzikale familievoorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar die houdt van beesten, verrassingen en de liefde; iedereen dus.

Aan de hand van de Russische versie van het sprookje ‘Belle en het Beest’ laat het Hexagon-ensemble het publiek kennismaken met onverwachte kanten van Rusland en van (Russische) klassieke muziek.
Na afloop van de voorstelling is er de mogelijkheid voor kinderen om enge maskers te maken, geïnspireerd op het verhaal en de muziek.

Voor dit concert zijn online speciale familiekaarten te koop, naast de normale concertkaarten.
Meer informatie: www.cultureelplatformepe.nl

baboesjka 1 Aangepast

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.