Muziekgeschiedenis met symfonieorkest Serenova

Serenova nieuw2b AangepastSymfonieorkest Serenova heeft inmiddels bijna 30 jaar zijn wortels in het Eper muziekleven. Het orkest treedt zondag 2 februari op in Kulturhus Eper Gemeentewoning. De bezoekers worden door het orkest meegenomen langs een stukje interessante muziekgeschiedenis.

Het repertoire dat Serenova wekelijks op de lessenaar heeft staan, beslaat een periode van ruim 300 jaar. Arrangementen van componisten als Bach en Händel worden wekelijks gerepeteerd. Het orkest onder leiding van dirigent Marcel van der Wulp gaat de luisteraar een mooie, ontspannen muzikale middag voorschotelen. De concertbezoeker krijgt een kijkje in de keuken van een amateur-symfonieorkest.

Projectorkest Serenova is bestemd voor inwoners van Epe en omgeving. Iedereen die een instrument bespeelt, dat past binnen een symfonieorkest, is van harte welkom om zich in te schrijven. Eerst even de sfeer proeven, voordat jij je definitief inschrijft? Start met een knipkaart. Je speelt dan vijf orkestrepetities mee à € 7,50 per avond. De repetities vinden vrijdagavond van 20.00 tot 22.00 uur plaats in het Harmoniegebouw aan de Lange Veenteweg in Epe.

Aanvang 15.00 uur
Entree €8,50 

Serenova nieuw2b Aangepast

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.