The Beatles Revival band weer naar Emst

foto Beatles Revival Emst 2018 CustomIn heel Europa treden ze op voor bomvolle zalen. Zaterdagavond 14 december komen ze voor de tweede keer naar de Blue Sky aan de Hoofdweg 32 in Emst. De eerste keer was op zondagmiddag 15 april 2018. We hebben het over The Beatles Revival band uit Praag. Het heeft wel heel veel inspanning gekost om deze zeer bekende band wederom naar Emst te krijgen, vertelt Harrie Kuiper van de Blue Sky, maar het is gelukt.

 

Sinds de oprichting deed deze band meer dan 1100 concerten, waaronder diverse voor tv-shows. The Beatles Revival gaf theaterconcerten en was te zien op festivals, speelde voor culturele centra, bedrijven, op privéfeesten en op grote nieuwjaarsfeesten. The Beatles Revival gaf de afgelopen jaren acte de présence in Tsjechië, Slowakije, Polen, Hongarije, Oostenrijk, Frankrijk, Nederland en zelfs in de UK en wel in de geboorteplaats van The Beatles: Liverpool.

De reden van de hand over hand toenemende populariteit zit ‘m de bijna ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles. Dezelfde kapsels (geen pruiken), de kostuums, compleet met Chelsea Cavern Boots en de instrumenten, apparatuur (Rickenbacker, Gretsch, Hofner, Ludwig en Vox) en zelfs de chromen standers voor de versterkers zijn gelijk aan de originele. Deze perfecte ‘stage look’ is compleet dankzij de net als bij Paul McCartney linkshandig bespeelde bas.

De grootste gelijkenis ligt echter op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail zo griezelig perfect gebracht, dat menig Beatleskenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk, alles klinkt zoals we dat kennen van de liveconcerten en LP's: zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend.
De toegangsbewijzen zijn in de verkoop gegaan en op is op. De tickets kosten € 17,50 in de voorverkoop en mochten er nog kaarten aan de zaal zijn op 14 december, dan kosten ze € 20,--. Kaarten zijn te koop tijdens de openingsuren van restaurant De Musketiers aan de Hoofdweg 32 in Emst en op de woensdag- en vrijdagavond in de Blue Sky van 18.30 – 23.00 uur.
De zaal gaat 14 december open om 19.30 uur.

foto Beatles Revival Emst 2018 Custom

foto 4 Beatles Revival Emst Custom

Foto van het eerste optreden van de band in Emst.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.