Theatervoorstelling 'De wolf, back in town' in de Ossenstal

Op 8 en 30 november staat pannenkoekenrestaurant De Ossenstal in het teken van de wolf. Folkert Wesseling geeft zijn succesvolle voorstelling ‘De Wolf, back in town’.

 

De wolf; het is een van de meest gebruikte personages in sprookjes, mythen en fabels. Lang leek er voor het mystieke dier enkel nog een toekomst weggelegd in boeken en verhalen, maar niets is minder waar. De wolf is back in town. Reden voor theatermaker Folkert Wesseling (24 jaar) om een voorstelling te maken over de wolf. Hij interesseerde zich erg voor alle nieuwsberichten die vertelden over opgemerkte wolvensporen, rondzwervende wolven, tot aan de vestiging op de Veluwe. Zijn solovoorstelling mocht rekenen op enthousiaste reacties.

‘De wolf back in town’ is een voorstelling die op een theatrale wijze informatief vertelt over de wolf. Wie is het beest en kunnen wij begrijpen waarom de wolf voor de Veluwe heeft gekozen? Folkert heeft in de voorbereidingen veel met wolvenexpert Lennard Jasper gesproken. Hij is boswachter op de Veluwe, en de wolf zit ergens in Lennards natuurgebied. Vandaar dat Folkert in samenwerking met Staatsbosbeheer deze voorstelling op de Veluwe speelt. Maar ook werkte Folkert samen met Herman van Veen aan deze voorstelling. Ze klusten samen aan teksten en dramaturgie.

Informatie en reserveren
Data: vrijdag 8 en zaterdag 30 november
Ontvangst: vanaf 19.30 uur
Aanvang: 20.00 uur
Waar: Pannenkoekenrestaurant De Ossenstal aan e Ossenweg in Epe
Kaarten reserveren via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (graag datum, arrangementen, aantal volwassenen en kinderen vermelden)
Vooraf reserveren is verplicht
Toegang: € 11,50 p.p. inclusief een kop koffie of thee bij ontvangst
Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.
Bezoekers kunnen ook een arrangement boeken:
1. Vooraf van een wildstoof met pommes duchesse en seizoensgroente voor € 19,50 p.p. Vegetarische variant en gerecht voor kinderen mogelijk. Aanvang diner: 18.30 uur.
2. Een borrelplank na de voorstelling voor € 16,50 (breekbrood, tapenade, kruidenboter, worst, kaas, nacho’s, notenmix, olijven en peppadews)

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.