Paddenstoelen langs Natuurpad in Epe bekijken

paddestoel 3 AangepastHet is een goed paddenstoelenjaar. In bossen en bermen zijn er veel te zien en de KNNV – Vereniging voor Veldbiologie biedt de mogelijkheid om op een publieksexcursie meer te weten te komen van de verschillende soorten.

In Epe ligt een Natuurpad, waarvan informatie over de flora en fauna op borden verzorgd wordt door KNNV Epe-Heerde. Op zondag 20 oktober houdt de Werkgroep Paddenstoelen van deze vereniging traditiegetrouw een wandeling over een deel van het Natuurpad.

Het startpunt is op de parkeerplaats achter het hertenkamp aan de Dellenweg in Epe. De tocht met toelichting duurt zo’n twee uur, wordt in een rustig tempo gelopen en is ook geschikt voor kinderen. Opgave vooraf is niet nodig, de deelname is gratis. Een spiegeltje meenemen om onder de paddenstoelenhoed te kunnen kijken is handig om de verschillen te zien. Informatie in de agenda op www.knnv.nl/epe-heerde
De KNNV afdeling Epe-Heerde heeft diverse werkgroepen die zich verdiepen in flora en fauna en excursies en informatiebijeenkomsten organiseren. U kunt informatie opvragen over de activiteiten en/of het lidmaatschap van de KNNV bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanvang 13.30 uur – 20 oktober 2019
Locatie: Parkeerplaats achter het hertenkamp aan de Dellenweg
Deelname gratis
paddestoel 3 Aangepast

Paddestoel 1 Aangepast

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.