Agenda

Latijns-Amerikaanse sfeer bij concert op boerderijcamping

Flor de Amor foto Gerdien Wolthaus Paauw AangepastMet een beetje goede wil (zomer!) kunnen bezoekers zich op donderdag 20 juni op het terrein van Boerderijcamping ‘t Vemdebroek , Vemdeweg 9 in Epe, in Zuid-Amerika of Cuba wanen bij het optreden van de groep Flor de Amor. Opzwepende Latijns-Amerikaanse klanken, vurig, bevlogen van liefde voor het leven, de natuur, de mensen.

In dit programma zijn het vooral teksten en composities van eigen hand. Argentijnse tango’s, Cubaanse bolero’s en eigen Spaanstalige liederen klinken in heerlijke arrangementen, met spontane improvisaties en overtuigende koortjes.

Een flinke dosis humor en levendigheid wordt afgewisseld met liederen van ontroerende eenvoud.  Het viertal rasmuzikanten van Flor de Amor neemt je als vanzelf mee.

Flor de Amor bestaat uit Sandra Coelers: zang, gitaar, requinto - Marjolein Kempen: fluiten, zang - Fried Manders: accordeon, mandola - Marlon van Mook: contrabas, zang

Het concert begint om 20.00 uur. Entree is € 15,00, jeugd € 7,50, de prijs is inclusief 1 consumptie. Online kaartverkoop en meer informatie: www.cultureelplatfomepe.nl. Losse kaartverkoop via de VVV-Epe.

Voor alle zomerconcerten samen is ook online een passe-partout à € 50,00 pp te koop via www.cultureelplatformepe.nl en bij het eerste concert aan de kassa. Daar alleen tegen contante betaling!

Flor de Amor foto Gerdien Wolthaus Paauw Aangepast

Foto: Gerdien Wolthaus Paauw

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.