Agenda

Veel te doen, te zien en te eten op Culturele Markt Heerde

livingLeuke optredens op Culturele Markt Heerde Zin in een dag vol met kunst en cultuur? Ga dan naar de Culturele Markt Heerde op zaterdag 15 juni van 11:00 – 16:00 uur in het Van Meurspark en de Heerd. Een dag met workshops, optredens van koren, bandjes en muziekverenigingen en heerlijk eten gemaakt door lokale ondernemers.

De dag start met een opening door de burgemeester van Heerde, gevolgd door een optreden van streetband de Hessenbloazers. Verdere optredens worden verzorgd door onder andere het Oegandees Kinderkoor, Big Band Heerde, rockband Muesca en piratenkoor de Zingende Padd’n. STT-Produkties verzorgt de bijzondere voorstelling ‘Oh Vogel’.

Voor de kinderen is er een circuspiste waar ze bijna de hele dag kunnen jongleren, balanceren en nog veel meer, onder begeleiding van een circusartiest. Ook is er een gave buikschuifbaan vanuit het jongerenwerk in Heerde. Er is een mooi foodplein ingericht, waar heerlijke hapjes en drankjes te verkrijgen zijn. Opeten kan onder de tarp, waar ook meteen het ‘Ik Toon’-podium is.

Gedurende de dag kan je workshops volgen, zoals haken, handlettering, living statue en edelsmeden. Meedoen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cultuurplein Noord Veluwe houdt tevens haar open dag op 15 juni. In de foyer van de Heerd treden de hele dag bandjes op, buiten zijn er dansgroepen. Ook laat de musicalklas de spetterende musical ‘Oliver met een Twist’ zien.

Meer informatie staat op de Facebookpagina Culturele Markt Heerde en kan gevraagd worden in een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto Oh Vogel Hanneke Evink1 Aangepast 

Oh Vogel

living

Een levend standbeeld

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.