Country Castlefair in herfstvakantie bij Cannenburch

7.kop boek AangepastDe Country Castlefair op 19 en 20 oktober bij kasteel Cannenburch in Vaassen is dé warme herfstbeleving in de herfstvakantie. Met het thema: al het heerlijke en goede van buiten naar binnen halen wordt de bezoeker verleid thuis heerlijk aan de slag te gaan om zich zodoende van een warme en cosy winter te vergewissen.

De prachtige locatie, gevarieerde stands, demonstraties, lezingen, workshops én gastvrije sfeer zorgen ervoor dat iedereen die van zowel de natuur en wild als van cocoonen en comfort houdt, een heerlijke dag beleeft.

Struin door het kasteelpark van Geldersch Landschap & Kasteelen en ontdek het uiteenlopende assortiment in de ruim 80 stands. Zij bieden een breed scala aan woonaccessoires, buitenkleding en streekproducten. Er zijn ook demonstraties, presentaties, muziek en lezingen.

De fair biedt een ideale gelegenheid om alles te weten te komen over natuur-,wild- en jachtbeheer. Bezoekers kunnen heerlijk uitrusten en genieten bij de meerdere foodtrucks en van de mooie live muziek.
Tijd: zaterdag 19 oktober 10.00 - 18.00 uur, zondag 20 oktober 10.00 - 17.00 uur.

Entree fair: € 7,50, kinderen tot 12 jaar gratis.
Locatie: Kasteel de Cannenburch, Maarten van Rossumplein 4, VAASSEN
Meer informatie: op de website https://www.countrycastlefair.nl

7.kop boek Aangepast 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento