Agenda

Country Castlefair in herfstvakantie bij Cannenburch

7.kop boek AangepastDe Country Castlefair op 19 en 20 oktober bij kasteel Cannenburch in Vaassen is dé warme herfstbeleving in de herfstvakantie. Met het thema: al het heerlijke en goede van buiten naar binnen halen wordt de bezoeker verleid thuis heerlijk aan de slag te gaan om zich zodoende van een warme en cosy winter te vergewissen.

De prachtige locatie, gevarieerde stands, demonstraties, lezingen, workshops én gastvrije sfeer zorgen ervoor dat iedereen die van zowel de natuur en wild als van cocoonen en comfort houdt, een heerlijke dag beleeft.

Struin door het kasteelpark van Geldersch Landschap & Kasteelen en ontdek het uiteenlopende assortiment in de ruim 80 stands. Zij bieden een breed scala aan woonaccessoires, buitenkleding en streekproducten. Er zijn ook demonstraties, presentaties, muziek en lezingen.

De fair biedt een ideale gelegenheid om alles te weten te komen over natuur-,wild- en jachtbeheer. Bezoekers kunnen heerlijk uitrusten en genieten bij de meerdere foodtrucks en van de mooie live muziek.
Tijd: zaterdag 19 oktober 10.00 - 18.00 uur, zondag 20 oktober 10.00 - 17.00 uur.

Entree fair: € 7,50, kinderen tot 12 jaar gratis.
Locatie: Kasteel de Cannenburch, Maarten van Rossumplein 4, VAASSEN
Meer informatie: op de website https://www.countrycastlefair.nl

7.kop boek Aangepast 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Het houdt niet op, schijnt het. Appartementen op de plek van de Middenstip, de voormalige RK Kerk en de ABN AMRO-bank. Het centrum wordt er niet mooier op en bestaat straks alleen uit winkels en appartementengebouwen. Dus bouwen voor projectontwikkelaars. Waar blijven de kleine huizen met tuintje voor senioren en starters? Bouwen voor de bevolking!De donaties t.b.v het herstel van de Notre-Dame zijn nu al opgelopen tot 700 miljoen euro! Kan dat geld niet veel beter worden besteed aan de enorme armoede in de wereld?Het wordt steeds gekker in ons land. Hier meer daarover.Niet alleen in Epe, maar in heel het land kunnen ze er wat van. Een goed artikel over de bomenkap in ons land. En hier een filmpjeMooi gesprek tussen Sunny Bergman, u weet wel, de documentairemaakster die vooral bekend is omdat ze jan en alleman van racisme beschuldigt, en cabaretier Theo Maassen, die met zijn show over 'de opkomst en ondergang van de witte man' volle zalen trekt.Kijk eens wat leuk, de werkgroep Twerk van De Passerel aan het werk.,,Ik heb een groen hart.'' Welnee man, je wilt gewoon een vette bankrekening.Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is! 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.