Agenda

Zesde 'kLEEF Run Kroondomein Het Loo

Op zaterdag 18 mei is de jaarlijkse 'kLEEF Run Kroondomein Het Loo ten behoeve van Stichting ‘kLEEF! in samenwerking met atletiekvereniging AV’34. De 'kLEEF Run wordt gehouden op het voorterrein van Paleis Het Loo en in Kroondomein Het Loo, een unieke locatie om hard te lopen.

 

Met deze sportieve prestatie wordt Stichting 'kLEEF! gesponsord: het inschrijfgeld (vanaf € 2,- per deelname) komt volledig ten goede aan deze Apeldoornse stichting. Stichting ´kLEEF! is een laagdrempelig inloophuis voor mensen die met kanker worden geconfronteerd en is nagenoeg geheel afhankelijk van giften en sponsoren.

Nieuw dit jaar is De Koninklijke Wandeling. Deze wandeling (2 of 5 km) gaat door de Paleistuin en het Kroondomein Het Loo langs prachtige sculpturen van architect Daniel Libeskind. De wandeling is o.l.v. een gids.

Iedereen kan zich aanmelden via de internetsite van Stichting ‘kLEEF!: www.stichtingkleef.nl/kleef-run.

Wat: loopevenement 'kLEEF Run Kroondomein Het Loo t.b.v. Stichting ´kLEEF!
Voor wie: voor meisjes, jongens, volwassenen en wandelaars
Waar: voorterrein van het Paleis het Loo
Tijd: vanaf 10.00 uur (kijk op www.stichtingkleef.nl/kleef-run voor het gehele, actuele programma)
Contact: Wim van Beek (verantwoordelijk voor de organisatie van de ‘kLEEF! Run), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Site en meer info: www.stichtingkleef.nl/kleef-run

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Het houdt niet op, schijnt het. Appartementen op de plek van de Middenstip, de voormalige RK Kerk en de ABN AMRO-bank. Het centrum wordt er niet mooier op en bestaat straks alleen uit winkels en appartementengebouwen. Dus bouwen voor projectontwikkelaars. Waar blijven de kleine huizen met tuintje voor senioren en starters? Bouwen voor de bevolking!De donaties t.b.v het herstel van de Notre-Dame zijn nu al opgelopen tot 700 miljoen euro! Kan dat geld niet veel beter worden besteed aan de enorme armoede in de wereld?Het wordt steeds gekker in ons land. Hier meer daarover.Niet alleen in Epe, maar in heel het land kunnen ze er wat van. Een goed artikel over de bomenkap in ons land. En hier een filmpjeMooi gesprek tussen Sunny Bergman, u weet wel, de documentairemaakster die vooral bekend is omdat ze jan en alleman van racisme beschuldigt, en cabaretier Theo Maassen, die met zijn show over 'de opkomst en ondergang van de witte man' volle zalen trekt.Kijk eens wat leuk, de werkgroep Twerk van De Passerel aan het werk.,,Ik heb een groen hart.'' Welnee man, je wilt gewoon een vette bankrekening.Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is! 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.