Agenda

Vismiddag voor de jeugd en rookcursus ’t Smallert

smallert‘t Smallert houdt een kindervismiddag op zaterdag 13 april. Deze activiteit is speciaal voor kinderen die het leuk en spannend vinden om te vissen. Voor €11,25 per persoon kun je hier aan meedoen. De prijs is inclusief het gebruik van een hengel, aas, begeleiding van een visgids die de fijne kneepjes uitlegt, een glaasje ranja en een visdiploma.

Om 14.00 uur start het vissen onder begeleiding van een visgids. Hij legt de fijne kneepjes van het vissen uit en geeft tips om de vangkans te vergroten. Je mag zo veel vissen vangen als je kunt. Alle gevangen vissen worden verdeeld onder de kinderen en mogen mee naar huis genomen worden. De vismiddag duurt tot 16.30 uur. Leeftijd vanaf 6 jaar. Vol is vol, dus geef je snel op door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er zijn ook kindervismiddagen op de woensdagen 1 mei en 19 juni.

Net als in voorgaande jaren is er ook nu weer de mogelijkheid een rookcursus te volgen. Één van de toprokers van ’t Smallert gaat het de deelnemers leren op vrijdag 17 mei. De deelnemers worden vanaf 18.15 uur verwacht en om 18.30 uur gaat de workshop van start. Deze avond duurt ongeveer twee uur. De belangstellenden leren de basis van het forel roken op Veluwse wijze en krijgen ook korte uitleg over het roken van paling en zalmfilet. Tijdens de cursus krijgen de deelnemers hun eigen rookton, met de daarbij behorende accessoires, waarmee ze aan de slag gaan.

Vanaf zes personen is ook een privécursus mogelijk, bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest, teambuildingsuitje of mannendag.

smallert 2

smallert 

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Het houdt niet op, schijnt het. Appartementen op de plek van de Middenstip, de voormalige RK Kerk en de ABN AMRO-bank. Het centrum wordt er niet mooier op en bestaat straks alleen uit winkels en appartementengebouwen. Dus bouwen voor projectontwikkelaars. Waar blijven de kleine huizen met tuintje voor senioren en starters? Bouwen voor de bevolking!De donaties t.b.v het herstel van de Notre-Dame zijn nu al opgelopen tot 700 miljoen euro! Kan dat geld niet veel beter worden besteed aan de enorme armoede in de wereld?Het wordt steeds gekker in ons land. Hier meer daarover.Niet alleen in Epe, maar in heel het land kunnen ze er wat van. Een goed artikel over de bomenkap in ons land. En hier een filmpjeMooi gesprek tussen Sunny Bergman, u weet wel, de documentairemaakster die vooral bekend is omdat ze jan en alleman van racisme beschuldigt, en cabaretier Theo Maassen, die met zijn show over 'de opkomst en ondergang van de witte man' volle zalen trekt.Kijk eens wat leuk, de werkgroep Twerk van De Passerel aan het werk.,,Ik heb een groen hart.'' Welnee man, je wilt gewoon een vette bankrekening.Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is! 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.