Agenda

Tweede Orange Obstacle Run op Koningsdag

Op zaterdag 27 april, Koningsdag, organiseert de sport- en spelcommissie van de Oranjecommissie Vaassen naast de gebruikelijke activiteiten op deze feestelijke dag, twee uiterst sportieve evenementen. Een Orange Skelterace en de Orange Obstacle run.

Racen tegen elkaar en tegen de klok. Zorg ervoor dat je zo snel mogelijk terug bent bij de finish. Maar het gaat er niet alleen om wie het snelste is, want er zitten enkele bijzondere verrichtingen in die je moet nemen. Maak je daar fouten, dan betekent dat straftijd. Dus heel snel het parcours over racen, maar veel fouten maken, kan leiden tot een langzamere eindtijd dan je tegenstander die wel netjes de behendigheidsproeven heeft gedaan. De winnaar is degene met de snelste tijd. En verdient daarmee een beker en de eeuwige roem. Deelname voor jong en oud, ouders tegen kinderen, het maakt niet uit.

De Orange Obstacle Run is er voor iedereen. Of je nu 4 bent, 50 of 80, het is allemaal te doen. Je mag het samen doen met je familie of je gezin. Je mag ook met vriendinnen en vrienden de uitdaging aan gaan.

De sport- en spelcommissie is er in geslaagd om een deel van het terrein van kasteel de Cannenburgh te betrekken bij de Obstacle Run.

Ben je bang om door of over een beek te moeten lopen of over te steken? Nou, dan wordt dat wel een uitdaging. Of vind je het niet leuk om door een modderbad te kruipen? Of via een touwbrug het water over te steken, door banden te springen? Te klimmen, kruipen en te klauteren? Kom dan vooral niet.

Deelname is gratis, maar op eigen risico. Op de website van de Oranjecommissie zullen de spelregels nog nader worden bekend gemaakt.

Er zijn vier deelnemersgroepen:
a. zonder zwemdiploma (verkort parcours)
b. van 3 tot 5 jaar (eenmaal rond)
c van 6 tot 9 jaar (dubbele lus rond het kasteel)
d. vanaf 9 tot 80 (inclusief gezinnen: ouders begeleiden dan hun jongere kinderen+ Dubbele lus rond het kasteel)

Aanmelden doe je via de website www.OranjecommissieVaassen.nl of via www.heelepebeweegt.nl

De Sport- en spelcommissie zoekt ook nog mensen die willen helpen bij het begeleiden van de kinderen, de opbouw en de afbouw van de elementen. Natuurlijk wordt er gezorgd voor de inwendige mens. Opgave voor ondersteuning via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., facebook van de oranjecommissie Vaassen

Ook worden scholen nadrukkelijk uitgenodigd om deel te nemen. Er zijn middelen beschikbaar om te trainen.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Wat is het toch altijd frappant dat bij alle partijen na de verkiezingen feest wordt gevierd. Bij de winnaars uiteraard, maar ook bij de verliezers, omdat het verlies kleiner was dan verwacht, omdat de partij 'weer klimt', omdat de partij de grootste is gebleven, omdat ze een 'factor van belang' is gebleven, omdat de uitslag weliswaar slechter is dan de vorige keer maar beter dan in de peilingen, enzovoorts. Dus eigenijk alleen maar winnaars en geen verliezers. Politiek ten voeten uit.VA02 2019 01 Aangepast

De nieuwe VA-krant is een heel bijzondere. Om naar uit te kijken! Hier vast een leuk voorproefje!100% wild: vanmorgen twee wilde zwijnen met 16 biggetjes gezien. Ze zijn er vroeg bij. Voorjaarsbode? Nee, zachte winter, want de draagtijd is bijna vier maanden.Vrolijk makend filmpje van de dag over Jenny, een paard dat dagelijks alleen aan de wandel gaat.Prachtadvertentie in De Schaapskooi .In De Telegraaf: Gezin uit Epe kreeg plots Syrische buren: ’Nu hulp nodig’Ons buitengebied is vergeven van percelen waarop kerstbomen, buxussen en ander landschaps ontsierend groen wordt geteeld. Wij vinden dat verschrikkelijk. En het ergste is, dat de gemeente er nog vrolijk aan meewerkt ook om nog eens een terrein van 36 voetbalvelden groot te bestemmen voor kerstbomen. Hoe haal je het in je hoofd! Vraag eens rond hoeveel mensen dat wèl mooi vinden. Nog even en we houden geen weiland meer over. Bescherm het landschap eens, in plaats van een bedrijf dat te laten verpesten! Hé, 'bescherm het landschap' is ook de naam van een actiegroep en website die zich daar tegen verzet. Goed werk mensen! Hulde!Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is!Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.