Veelgeprezen voorstelling ‘Dag mama’ over dementie in Epe

Dag MamaIn Epe is gekozen voor een bijzondere manier om haar gemeenschap mee te nemen in de wereld van dementie. Op dinsdag 2 april komt ‘Dag mama’ naar Epe, de veelgeprezen voorstelling over omgaan met dementie.

‘Dag mama’ is een muziektheatervoorstelling voor mantelzorgers, mensen die in de zorg werken en andere belangstellenden en biedt (samen met een lezing en workshop) leidraad over hoe om te gaan met dementie. Het stuk wordt gespeeld door Lydia van den Heuvel met haar kinderen, David, Sarah en Misha Blom. De makers van de voorstelling zijn gepromoveerde ouderenpsychologen, artiesten en voormalig mantelzorgers. Ze delen de mooiste inzichten en handvatten om het beste te kunnen geven, zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. In de afgelopen jaren heeft hun voorstelling al duizenden mensen getrokken.

De voorstelling vindt plaats op 2 april in het Kulturhus Eper Gemeentewoning in Epe. Er is een middag- en een avondvoorstelling.
Middagvoorstelling 14.00 uur inloop 13.30 uur
Avondvoorstelling 19.00 uur inloop 18.30 uur

Informatie en opgave onder vermelding van naam, emailadres en middag- of avondvoorstelling via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Definitieve opgave na betaling van € 20,00 op NL15RABO0150274998 tnv Alzheimer NL Oost Veluwe

Het naar Epe halen van deze bijzondere voorstelling is een particulier initiatief in samenwerking met het Geheugensteunpunt Epe en Alzheimer Nederland afdeling Oost Veluwe.

informatie flyer Dag Mama 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Ons buitengebied is vergeven van percelen waarop kerstbomen, buxussen en ander landschaps ontsierend groen wordt geteeld. Wij vinden dat verschrikkelijk. En het ergste is, dat de gemeente er nog vrolijk aan meewerkt ook om nog eens een terrein van 36 voetbalvelden groot te bestemmen voor kerstbomen. Hoe haal je het in je hoofd! Vraag eens rond hoeveel mensen dat wèl mooi vinden. Nog even en we houden geen weiland meer over. Bescherm het landschap eens, in plaats van een bedrijf dat te laten verpesten! Hé, 'bescherm het landschap' is ook de naam van een actiegroep en website die zich daar tegen verzet. Goed werk mensen! Hulde!Laten we het netjes houden: de actieve communicatie die burgemeester Hans van der Hoeve in zijn nieuwjaarstoespraak beloofde, laat nog wat te wensen over. Zo heeft de gemeente niet het (slechte) nieuws gecommuniceerd dat ze de komst van nog meer megastallen mogelijk heeft gemaakt. Alleen D66, GroenLinks en de PvdA toonden voldoende gezond verstand om daar tegen te zijn. Gelukkig is er een actiegroep met een website die dat nieuws bekend maakt en er tegen in het verweer komt. Ook onder de vlag van 'bescherm het landschap'!De inspraakprocedure loopt nog, de Tweede Kamer moet er nog over praten, de EU is er nog niet uit, maar Cora van Nieuwenhuizen verkondigt nu al: Lelystad Airport gaat door, we krijgen hier op de Veluwe een bonk herrie boven onze hoofden. Lak aan de democratie, lak aan het volk, lak aan Natura 2000.Dit verhaal van Daniël Verveer deed me denken aan een verhaal dat ik een tijd geleden toegestuurd kreeg. De grootste klimaatvervuilers zijn de generaties na onsVA01 2019 VP

Alles over de nieuwe VA-krant die deze week verschijnt is hier te lezen.Een wel heel intrigerende foto uit Syrië in de Volkskrant staat hier.Wat een geweldige serie is Tyisch Veluwe, van maandag t/m donderdag vanaf 19.15 uur op NPO 2. Mensen om van te houden, in al hun eenvoud. Een absolute aanrader.Leuk interview in NRC met Marc Overmars over zijn werk.Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is!Het is al even geleden dat het geplaatst is, maar daarom niet minder actueel en de moeite waard: Simon Kuper in het AD over hoe het zo ver heeft kunnen komen met de Brexit. Een kostelijk en verhelderend verhaal! Klik hier.Agenda

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.