epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Start kaartverkoop vijf (!) toneelvoorstellingen OTV

foto Oener Toneel Vereniging 2019Sinds midden oktober zijn de elf spelers en speelsters van de Oener Toneel Vereniging, kortweg OTV, druk aan het oefenen om samen weer een mooi stukje amateurtoneel op de planken te zetten. Dit jaar ligt het stuk ‘Zeg nooit vis voordat ie in de pan is’ op tafel.

 

(door Henk Boeve)

En lachen wordt het zeker weer in het, zoals gewoonlijk grotendeels in het dialect gespeelde, kluchtige blijspel in vier bedrijven van Martin Wolf. De vereniging is bijzonder blij dat de spelersgroep dit jaar met twee personen kon worden uitgebreid, Ike ter Weele en Edwin Scholten zijn waardevolle aanvullingen die goed passen bij de ‘oude garde’ van deze zelf-regisserende toneelgroep. Omdat één van de speelsters deze maanden privé druk is met andere dingen, speelt Jolien Veldwijk van toneelgroep Jong Gelre dit jaar als gast-speelster.

De uitvoeringen zijn op 8, 9, 14, 15 en 16 maart in zaal Dorpszicht, ook wel ‘de Oener Schouwburg’ genoemd, aan de Dorpsstraat in Oene. De avonden beginnen om 19.30 uur, de zaal is vanaf 18.30 uur geopend. De kaartverkoop start maandag, voor kaartjes à € 3,00 kan gebeld worden met Reintje Vijge (0578-641891).

foto Oener Toneel Vereniging 2019

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.