epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Jubileum You’ve Got Talent in Grote Kerk

 Benno Wonink Fotografie 20180119 103 AangepastAl tien jaar is Cultuurplein Noord Veluwe de trotse medeorganisator van You’ve Got Talent Epe. Samen met Innerwheel en Rotary Epe wordt er een prachtige show opgevoerd waarbij jong talent in de schijnwerpers staat. Dit jaar gebeurt dat op vrijdag 18 januari.

 

Musicalster en oud-zangleerling Anne Wielink schittert tegenwoordig in landelijke musicals en zal speciaal ter gelegenheid van het jubileum een optreden verzorgen. Er wordt tevens een fraai boekwerkje gepresenteerd met daarin een kijkje achter de schermen en een terugblik op de afgelopen tien jaar. You’ve Got Talent Epe is een jaarlijks terugkerend muzikaal festijn waar zowel de leerlingen als docenten van Cultuurplein naar uitkijken. In de eerste weken na de zomervakantie gaan de eerste mails over en weer en wordt er onder de leerlingen gescout wie de afdeling muziek zal vertegenwoordigen. Denk hierbij aan Maas van Apeldoorn die ook dit jaar tijdens de jubileumeditie op het podium staat. Ook vele andere leerlingen, zoals de zangeressen en pianistes Lisa Brouwer, Manon Eilander, drumtalent Merwin Visser, de jonge fluitiste Jiska van der Beek en Angel met haar band hebben prachtige optredens verzorgd namens Cultuurplein.

,,Het mooie van You’ve Got Talent is dat de leerlingen serieus toewerken naar een optreden op een professioneel podium. De puntjes moeten dan echt op de i gezet worden. Zo wordt er bijvoorbeeld extra hard gewerkt aan de frasering, de klankkleur en bij zangleerlingen aan de uitspraak. De lessen krijgen hierdoor echt een boost!’’ vertelt Jan Bertil Pool die namens Cultuurplein Noord Veluwe medeorganisator is van dit bijzondere muziekfeest. ,,We hechten veel waarde aan onze verbondenheid met de serviceclubs die dit geweldige evenement mogelijk maken. De kwaliteit is elk jaar erg hoog, waarbij jong talent extra in het zonnetje gezet wordt. Ook als hun talent nog niet gerijpt is wordt het wel herkend en dat is zo belangrijk voor die kids. Cultuurplein Noord Veluwe blijft zich ook de komende jaren inzetten voor kwalitatief goed muziekonderwijs en You’ve Got Talent is daar een belangrijk onderdeel van. Een echt feest!”, aldus Pool.

De jury bestaat uit popkenner en journalist Dennis Dekker, zangcoach en oprichter van Voice-academy José Bosschers, pianist Jasper van der Deen (Artez), wereldkampioen beatbox Bart Voogt aka B-Art en juryvoorzitter Jan Bertil Pool gitarist en manager bij Cultuurplein Noord Veluwe. Tatjana Bieze van de Innerwheel is drijvende kracht achter de hele avond. De presentatie is in handen van zangeres Zosja.

You’ve Got Talent vindt plaats op vrijdag 18 januari en start om 18.30 uur in de Grote Kerk in Epe. De toegang is gratis. Vanaf 18.00 uur gaat de kerk open.

 Benno Wonink Fotografie 20180119 103 Aangepast

Foto: Bennie Wonink Fotografie

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.