epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Bertina Mulder vertelt over ‘De rode magneet’

190120 Bertina Mulder met haar thriller De rode magneet AangepastEen bijzonder interview vindt op 20 januari plaats in het Kulturhus Eper Gemeentewoning in Epe. Vanaf 15:00 interviewt Ton van der Schouw Bertina Mulder over haar laatste boek.

In 2018 verscheen ‘De rode magneet’, van Bertina Mulder, een psychologische thriller over de eerste bemande missie naar Mars. De kolonisatie van Mars lijkt science fiction, maar is dat beslist niet meer. SpaceX verklaarde in 2018 dat zijn eerste crew in 2024 naar Mars gaat. Mars One, NASA en ESA richten zich op eind jaren twintig, begin jaren dertig. Wat trekt mensen toch naar die rode planeet, met zijn woestijnbodem, barre klimaat en dodelijke atmosfeer? Deze vraag was voor Bertina leidend bij het schrijven van haar thriller. Het zijn dus vooral de psychologische, fysieke en ethische aspecten die hierin een hoofdrol spelen.

In een interview met Ton van der Schouw vertelt Bertina deze middag over haar schrijfproces (deels op Curaçao), haar research en de bijzondere contacten met Marsexperts. Hoe kwam haar naam op een microchip in de Marslander die in 2018 naar Mars ging? Onder welke wet vallen criminelen? Van wie zijn de grondstoffen? Wat als er baby’s geboren worden die niet zelf kozen voor dit leven? Naast de vragen van Ton is er ook een mogelijkheid om als publiek vragen te stellen.
Meer info: www.bertinamulder.nl.

De zaal gaat om 15:00 uur open en de toegang is vrij.

190120 Bertina Mulder met haar thriller De rode magneet Aangepast

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.