Agenda

Pure Pinksterfair op 9 en 10 juni bij de Cannenburch

6.Rugzak groenDe jaarlijkse Pure Pinksterfair op 9 en 10 juni bij kasteel Cannenburch in Vaassen is een festijn waar genieten met een hoofdletter wordt geschreven. De prachtige locatie, gevarieerde en gepassioneerde standhouders, verrassende demonstraties, lezingen en workshops én gastvrije sfeer zorgen ervoor dat iedereen die van eerlijk en natuurlijk houdt, een heerlijke dag beleeft. Stoer buiten leven is net als vorig jaar het thema, dus buiten koken, wonen, buitensport, kortom: het stoere actieve leven buitenshuis.

Tijdens een wandeling door het prachtige park van Geldersch Landschap & Kasteelen ontdekken bezoekers het uiteenlopende assortiment in de ruim 80 stands. Zij bieden een breed scala aan buitenartikelen, stoere woonaccessoires en heerlijke streekproducten. Ook zijn er boeiende of spannende demonstraties, lezingen en workshops. Voor de durfals is er een imposante klimwand. Het kindertheater heeft een spannende voorstelling bedacht en zal jong en oud boeien.

De fair biedt bezoekers bovenal een ideale gelegenheid om alles te weten te komen over modelboten- en auto's, schapenhoeden, roofvogels, buiten koken en natuurbeleving. Er worden rondleidingen gegeven door de moestuin naast het kasteel waar veel vergeten, bijzondere groenten en kruiden gekweekt worden. Heerlijk uitrusten en genieten kan bij de foodtrucks.

Toegang: € 7,50, kinderen tot 12 jaar gratis
Openingstijden: zondag 9 juni: 10:00 – 18:00 uur en maandag 10 juni: 10:00 - 17:00 uur
Locatie: Kasteel de Cannenburch, Maarten van Rossumplein 4, Vaassen
Meer informatie: op de website www.depurepinksterfair.nl

puur Aangepast

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.