Agenda

Pure Pinksterfair op 9 en 10 juni bij de Cannenburch

6.Rugzak groenDe jaarlijkse Pure Pinksterfair op 9 en 10 juni bij kasteel Cannenburch in Vaassen is een festijn waar genieten met een hoofdletter wordt geschreven. De prachtige locatie, gevarieerde en gepassioneerde standhouders, verrassende demonstraties, lezingen en workshops én gastvrije sfeer zorgen ervoor dat iedereen die van eerlijk en natuurlijk houdt, een heerlijke dag beleeft. Stoer buiten leven is net als vorig jaar het thema, dus buiten koken, wonen, buitensport, kortom: het stoere actieve leven buitenshuis.

Tijdens een wandeling door het prachtige park van Geldersch Landschap & Kasteelen ontdekken bezoekers het uiteenlopende assortiment in de ruim 80 stands. Zij bieden een breed scala aan buitenartikelen, stoere woonaccessoires en heerlijke streekproducten. Ook zijn er boeiende of spannende demonstraties, lezingen en workshops. Voor de durfals is er een imposante klimwand. Het kindertheater heeft een spannende voorstelling bedacht en zal jong en oud boeien.

De fair biedt bezoekers bovenal een ideale gelegenheid om alles te weten te komen over modelboten- en auto's, schapenhoeden, roofvogels, buiten koken en natuurbeleving. Er worden rondleidingen gegeven door de moestuin naast het kasteel waar veel vergeten, bijzondere groenten en kruiden gekweekt worden. Heerlijk uitrusten en genieten kan bij de foodtrucks.

Toegang: € 7,50, kinderen tot 12 jaar gratis
Openingstijden: zondag 9 juni: 10:00 – 18:00 uur en maandag 10 juni: 10:00 - 17:00 uur
Locatie: Kasteel de Cannenburch, Maarten van Rossumplein 4, Vaassen
Meer informatie: op de website www.depurepinksterfair.nl

puur Aangepast

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Wat is het toch altijd frappant dat bij alle partijen na de verkiezingen feest wordt gevierd. Bij de winnaars uiteraard, maar ook bij de verliezers, omdat het verlies kleiner was dan verwacht, omdat de partij 'weer klimt', omdat de partij de grootste is gebleven, omdat ze een 'factor van belang' is gebleven, omdat de uitslag weliswaar slechter is dan de vorige keer maar beter dan in de peilingen, enzovoorts. Dus eigenijk alleen maar winnaars en geen verliezers. Politiek ten voeten uit.VA02 2019 01 Aangepast

De nieuwe VA-krant is een heel bijzondere. Om naar uit te kijken! Hier vast een leuk voorproefje!100% wild: vanmorgen twee wilde zwijnen met 16 biggetjes gezien. Ze zijn er vroeg bij. Voorjaarsbode? Nee, zachte winter, want de draagtijd is bijna vier maanden.Vrolijk makend filmpje van de dag over Jenny, een paard dat dagelijks alleen aan de wandel gaat.Prachtadvertentie in De Schaapskooi .In De Telegraaf: Gezin uit Epe kreeg plots Syrische buren: ’Nu hulp nodig’Ons buitengebied is vergeven van percelen waarop kerstbomen, buxussen en ander landschaps ontsierend groen wordt geteeld. Wij vinden dat verschrikkelijk. En het ergste is, dat de gemeente er nog vrolijk aan meewerkt ook om nog eens een terrein van 36 voetbalvelden groot te bestemmen voor kerstbomen. Hoe haal je het in je hoofd! Vraag eens rond hoeveel mensen dat wèl mooi vinden. Nog even en we houden geen weiland meer over. Bescherm het landschap eens, in plaats van een bedrijf dat te laten verpesten! Hé, 'bescherm het landschap' is ook de naam van een actiegroep en website die zich daar tegen verzet. Goed werk mensen! Hulde!Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is!Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.