epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Abba uit Praag komt naar Blue Sky in Emst

foto 3 AbbaczZaterdag 26 januari komt de zeer bekende Tsjechische band Abbacz uit Praag naar de Blue Sky aan de Hoofdweg in Emst. Het optreden begint om 21.00 uur. Alle grote hits van de legendarische band Abba zullen voorbijkomen. Het optreden is een lust voor oor en oog. De bandleden kleden zich in de typische Abba-kleding. Ook aan de houding/choreografie op het toneel wordt veel aandacht besteed. De interactie met het publiek is bijzonder goed en prettig.

De band bestaat uit acht leden: natuurlijk de vier leden van ‘Abba’, waaronder de twee leadzangeressen, de sologitarist en de toetsenist en verder zijn er nog een bassist, een drummer en twee achtergrondzangeressen. Alles wordt altijd 100% live gespeeld en gezongen. Alle leden van de band hebben een opleiding aan het conservatorium genoten en zijn professionele artiesten. In Tsjechië en omliggende landen komt de band veelvuldig op radio en tv. De laatste jaren is de band erg populair geworden in de Scandinavische landen en dat is zeer bijzonder omdat de originele Abba uit Zweden komt. De band treedt ook ieder jaar enkele malen op in de muziekstad van Nederland, Volendam en heeft inmiddels een hele schare fans in ons land en in andere landen in Europa. Abbacz is één van de allerbeste Abba-revivals in de wereld.

Entreekaarten van € 18,50 zijn te koop bij restaurant en partycentrum De Musketiers, Hoofdweg 32 te Emst tijdens de openingsuren van het restaurant. Ook op de woensdag- en vrijdagavond bij de Blue Sky, eveneens op adres Hoofdweg 32 in Emst. Het aantal kaarten is beperkt.

Kennismaking

Minie en Jan de Weerd uit Terwolde zijn helemaal gek van Abbacz. Minie over de band: ,,Ik zal je vertellen hoe wij Abbacz hebben leren kennen. Een aantal jaren geleden waren wij op vakantie in Tsjechië. In het stadje waar wij verbleven, trad op een buitenpodium een Abba-band op. We wisten niet wat we hoorden. Het was of de originele Abba-band uit Zweden weer optrad. Het was in één woord fantastisch. De band speelde 100% live. Na het optreden hebben wij kennis gemaakt met de bandleden. Een jaar later woonden we weer een optreden bij, ditmaal in een theater in Tsjechië. Wat hebben wij weer genoten! In 2011 hebben we de band voor het eerst naar ons land gehaald voor een drietal optredens, o.a. in De Vecht. De optredens waren een doorslaand succes en vele optredens in ons land volgden. En nu komen ze naar Emst. Geweldig dat dit mogelijk is. Jan en ik zijn er zeker bij.’’

foto Mini de Weerd met Abbacz 2019 Aangepast

Mini de Weerd met de bandleden.

foto 2 Abbacz Aangepast

foto 3 Abbacz

foto 4 Abbacz Aangepast

foto Abbacz 2019 Aangepast

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.