epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Open speeldag Huismuziek Epe

De afdeling Epe van de Vereniging Huismuziek houdt op zaterdag 12 januari een open speeldag in de Jenaplanschool aan de Schotweg in Epe.

De Eper Huismuziekgroep bestaat al sinds 1973 en bestaat uit ongeveer 20 mensen. Er wordt op veel verschillende instrumenten gespeeld, alle soorten blokfluiten, dwarsfluiten, klarinetten, violen en cello's.
Tussen 9.30 uur en 12.30 uur is iedereen welkom om eens wat uit te proberen. Alle instrumenten zijn welkom. De ochtend wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch, waarvoor ook iedereen van harte is uitgenodigd.
Voor informatie en opgave: de voorzitter van het bestuur, Hanneke van der Wee, tel. 0578-620570 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.