epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

CPE-theater: Van Berini tot Solex

marjolein meijers promofoto 2011 AangepastOp donderdag 24 januari brengt Cultureel Platform Epe een aanstekelijke muzikale theatervoorstelling in Kulturhus Eper Gemeentewoning. Herinnert u zich de Berini’s nog? Dat typisch Rotterdamse duo, An en Harry?

Marjolein Meijers was Annie tot de Berini’s er in 2005 mee stopten. Daarna heeft ze samen met Jan Rot enige jaren de voorstelling An en Jan’ gebracht. En solo gewerkt (‘Solex’).

Sinds 2012 toert ze samen met de twee muzikale broers Walter en Onno Kuipers door het land met een voorstelling waarin ze haar publiek door haar muzikale leven voert, ‘Van Berini tot Solex’. Het drietal brengt de allermooiste oude liedjes, maar ook gloednieuwe, afwisselend spetterend en ingetogen, vrolijk en stemmig, goed gearrangeerd en mooi van eenvoud. En zoals men dat van Marjolein gewend is, wordt alles gelardeerd met smeuïge verhalen, ontroerende achtergronden en een grote dosis humor.

Aanvang 20.00 uur
Entree: € 17,50 jongeren € 7,50
Online tickets: www.cultureelplatformepe.nl Losse kaartverkoop: VVV-Epe.

marjolein meijers promofoto 2011 Aangepast

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.