epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Sfeerdagen op De Roode Hoeve in Nijbroek

foto sfeer Kerst de Roode Hoeve 2018 AangepastDe Roode Hoeve in Nijbroek is weer klaar voor de kerst. Op deze monumentale IJsselhoeve worden traditiegetrouw in december bijzondere sfeerdagen gehouden. Staan ‘s zomers de prachtige tuinen in het middelpunt, tijdens deze sfeerdagen kan iedereen juist genieten van gezelligheid en warmte binnenshuis.

Bij binnenkomst op de Deel treft de bezoeker een nostalgisch decor in de sfeer van een Victoriaanse kinderkamer, compleet met beren en poppen met authentieke kleding en ander antiek kinderspeelgoed.

In de sfeervolle Tuynkamer wordt koffie/thee geschonken en staat de cake met Nijbroekse vruchtencompote en slagroom klaar.

In de Achtersael is opnieuw een prachtige collectie serviezen en (antiek) tafelgoed bijeengebracht. De fraai gedekte tafels zijn een lust voor het oog. Kandelaars, flonkerend glaswerk, tafellinnen, verzilverde bestekken en alles wat een tafel extra mooi maakt.

Bezoekers kunnen zich laten inspireren voor hun eigen feestmaand. Vooruitkijkend op het nieuwe tuinseizoen zijn er ook al fraaie ‘homemade’ plantensteunen, standaards en tuinvazen te bewonderen.

Vrijdagen/ zaterdagen 7, 8, 14, 15, 21 en 22 december plus Tweede Kerstdag 26 december van 10.00 -16.00 uur. Entree € 5,00 p.p. incl. koffie/thee met gebak (pinnen is niet mogelijk).

Info en foto-impressie: www.tuinenderoodehoeve.nl
De Roode Hoeve
Middendijk 14
7397 NA Nijbroek
Tel. (0571) 29 16 70

foto sfeer Kerst de Roode Hoeve 2018 Aangepast 

 

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Agenda Epe

Evenementenagenda Eper Ondernemersvereniging

14 december - 6 januari - Epe on Ice - ijsbaan in het Dr. Loeffpark
Woe 19, do 20, vr. 21 en za 22 december - Kerstkoopavond met chocolademelk en Glühwein & Play In in de Grote Kerk

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.