epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Primeur bij Epe on Ice: bierkratschuiven

Epe on Ice kent dit jaar een primeur: bierkratschuiven. Op zaterdag 22 december wordt de schaatsbaan in het Loeffpark vrijgemaakt voor een bierkratschuifcompetitie. Verenigingen, buurtgenoten of vriendengroepen kunnen zich tot en met 15 december inschrijven voor deze wedstrijd. Er kunnen maximaal 24 ploegen deelnemen aan de competitie. De wedstrijden beginnen om 19.30 uur en Base X zorgt voor de muzikale omlijsting. Inschrijven kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de naam van het team, de namen van de deelnemers en een telefoonnummer. De kosten bedragen 20 euro per team.

De ijsbaan in het Loeffpark, in het centrum van Epe, is geopend van vrijdag 14 december tot en met zondag 6 januari. Nadere informatie: www.epeonice.nl

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Agenda Epe

Evenementenagenda Eper Ondernemersvereniging

14 december - 6 januari - Epe on Ice - ijsbaan in het Dr. Loeffpark
Woe 19, do 20, vr. 21 en za 22 december - Kerstkoopavond met chocolademelk en Glühwein & Play In in de Grote Kerk

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.