epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Schaatspas Epe on Ice voor onbeperkt schaatsplezier

schaatspas Epe on Ice AangepastSinds een aantal jaren geeft de Epe on Ice schaatspas onbeperkt toegang tot de schaatsbaan in het Loeffpark. Dit jaar vormt daar geen uitzondering op. De eenmalige aanschaf van de pas kost € 25 (onafhankelijk van leeftijd). Wil je tevens schaatsen huren om onbezorgd en optimaal gebruik te maken van de baan, dan betaal je € 35 . Drie weken schaatsplezier voor één bedrag.

,,Zonder schaatspas kost een uurtje schaatsen € 3,00 en voor de schaatshuur betaal je € 2,00. De rekensom is dan snel gemaakt, zo beseffen veel ouders en grootouders”, aldus Epe on Ice-bestuurslid Joop de Lange. ,,De schaatspas is een populair sinterklaascadeau. De pas biedt niet alleen de gelegenheid tot onbeperkt schaatsen, maar geeft ook toegang tot de schaatsbaan tijdens de disco-avonden en andere activiteiten zoals Kids on Ice en de Mini-Elfstedentocht.”

Vrijwilligers van Epe on Ice staan op zaterdag 24 november en zaterdag 1 en 8 december met een kraam in de Jumbo Supermarkt aan het Gruttersplein 15 in Epe. Bij deze kraam kan men de pas aanvragen, ophalen en afrekenen. Wie op zaterdag naar de kraam komt en een pasfoto meeneemt, kan ter plekke de pas laten maken. Ook in het openingsweekend en tijdens de eerste week van Epe on Ice zijn er vrijwilligers op de baan bij wie de pas aangevraagd kan worden. Inschrijfformulieren liggen klaar bij Jumbo, Wibra, Dekamarkt, Action, Cigo De Haan, Albert Heijn en Heggies Speelschuur. De ingevulde formulieren kunnen dan inclusief pasfoto afgegeven worden bij het postloket van de Jumbo, waarna men de pas op bovengenoemde zaterdagen bij de Epe on Ice-kraam kan afhalen. Verzending per post is ook mogelijk, maar dan dient het bedrag vooraf via bankoverschrijving overgemaakt te worden.

‘Koekoek on Ice’

Maar de schaatspas biedt nog meer voordelen: in samenwerking met ‘De Koekoek’ in Vaassen geeft de schaatspas recht tot onbeperkt zwemmen bij De Koekoek vanaf de kerstvakantie tot en met de voorjaarsvakantie (4 maart 2019) voor slechts € 2,50 per keer. Normaal kost eenmaal zwemmen € 4,20 voor de jeugd en € 4,75 voor volwassenen. De korting geldt alleen op vertoon van de persoonlijke schaatspas. Andersom hoeft iedereen die in het bezit is van een pasje van de Koekoek bij Epe on Ice niet te betalen voor het huren van schaatsen, wat normaal € 2 kost. Ook hiervoor geldt: alleen op vertoon van de pas van de Koekoek.

Online aanvragen


Het is ook mogelijk om de schaatspas online aan de vragen. Vul daarvoor op de website www.epeonice.nl het formulier in en upload de pasfoto.
De ijsbaan in het Loeffpark, in centrum van Epe, is geopend van vrijdag 14 december tot en met zondag 6 januari.

schaatspas Epe on Ice Aangepast

Foto: Bert Hanekamp

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Agenda Epe

Evenementenagenda Eper Ondernemersvereniging

14 december - 6 januari - Epe on Ice - ijsbaan in het Dr. Loeffpark
Woe 19, do 20, vr. 21 en za 22 december - Kerstkoopavond met chocolademelk en Glühwein & Play In in de Grote Kerk

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.