Agenda

4x4-toernooi van SV Wissel en EZC’84

facebook 4x4Voorgaande jaren werd het Jumbo van Andel 4x4 Cup-toernooi georganiseerd door SV Wissel en gehouden op het sportcomplex van Wissel. Door personele problemen leek het erop dat het toernooi dit jaar geen doorgang kon vinden. Hierop hebben SV Wissel en EZC'84 de handen in een geslagen en zal er gezamenlijk een 4x4 Cup Season Kickoff plaatsvinden op 24 augustus op het J.B. Sportcomplex van EZC.

 

De opzet voor het toernooi is in grote lijnen gelijk gebleven. Omdat de 4x4 Cup in het teken staat van de aftrap van het nieuwe seizoen voor beide clubs, is er een restrictie gesteld wat betreft de deelnemers. Zo bestaat ieder team uit minimaal vier en maximaal vijf spelers/speelsters en zijn minimaal twee van hen lid van SV Wissel of EZC'84. Jongens en meisjes tussen 6 en 14 jaar mogen meedoen. De deelname is gratis. Iedere speler van een team dient zich wel zelf in te schrijven. Dit kan op http://www.4x4cup.nl

Op zaterdag zijn de deelnemers vanaf 09.00 uur van harte welkom op het sportpark aan de Kweekweg in Epe. Om 09.30 uur starten de wedstrijden. Het programma loopt zo rond 13.00 uur ten einde.

facebook 4x4

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.