epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Vrije inschrijving haltoernooi TV Epe

In het eerste weekend van februari, vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 februari, vindt het jaarlijkse haltoernooi bij tennisvereniging TV Epe plaats. Het is een open toernooi. Leden, niet-leden met of zonder tenniservaring; iedereen vanaf 18 jaar kan inschrijven. Vrienden, buren, kennissen of familieleden; ze zijn allemaal welkom. Plezier en gezelligheid staan voorop.

Er wordt getennist in herendubbel-, damesdubbel- en mix-teams. Het is mogelijk om je per tweetal op te geven, maar alleen kan ook. De organisatie zorgt dan voor koppeling aan een geschikte partner.
Iedereen kan zich weer inschrijven tot 25 januari voor dit gezellige tennistoernooi. Dat kan via toernooi.nl maar ook door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bellen kan ook: 06 -13702772. Op dit telefoonnummer kun je ook terecht voor aanvullende informatie.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.