Agenda

Inschrijving Heerderstrandtoernooi geopend

Op zaterdag 16 juni is het zover, de 28e editie van het De Wilde Heerderstrand beachvolleybaltoernooi. Vanaf heden is de inschrijving geopend via de website www.ormi.nl. Een memorabele editie gaat het worden.

De 28e editie van een eendaags sportevenement, dat is een prestatie van formaat. Het toernooi begon een aantal jaren geleden in het centrum van Wapenveld en verhuisde al snel naar een van de mooiste locaties in de regio, het Heerderstrand. De organisatie verwacht dit jaar rond de 800 fanatieke volleyballers die op verschillende niveaus strijden om de eer. Volgens Pim Buiting, een van de organisatoren, staat plezier voorop. ,,Wij zijn zelf volleyballers en organiseren het toernooi alsof we er zelf aan mee gaan doen. Het belang van de volleyballers staat voorop. We gaan ons best doen om dit een leuke en speciale editie te laten zijn”, aldus een zichtbaar enthousiaste organisator.

Op het toernooi kun je zowel 3 tegen 3 als 2 tegen 2 spelen, van recreatief niveau tot hoog competitieniveau. ,,Op hoger competitieniveau bieden wij dit jaar voor het eerst alleen 2 tegen 2 aan, wij kregen van deelnemers terug dat hier meer behoefte aan is.”

Samen met de activiteitencommissie van volleybalvereniging Jumbo Van Andel Ormi uit Epe worden ideeën besproken om het evenement speciaal te maken. En hier wil men de hele vereniging bij betrekken. ,,We hebben nu een aantal jaren achter elkaar een afsluitende barbecue georganiseerd, wat goed aanslaat. Iedere deelnemer kan zich hiervoor opgeven. We willen niet dat iemand na een intensieve dag sporten met honger in de auto stapt.”

Autoschadebedrijf de Wilde is als hoofdsponsor verbonden aan het toernooi, daarnaast zijn er een aantal sub-sponsoren die hun medewerking hebben toegezegd. Informatie over het beachvolleybaltoernooi is te vinden op de website www.ormi.nl. Ook is het toernooi te volgen via Facebook en Instagram.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.