Agenda

Loting Paastoornooi: Ajax – Celtic en Feyenoord - Crystal Palace

Finales 26 CustomEen volledige deelnemerslijst met prachtige clubs levert op voorhand al mooie affiches op voor het Marc Overmars Paastoernooi. Zaterdag werd in de kantine van Sv Epe geloot voor de poule-indelingen. Mooie poules waardppr nu al vast staat dat het weer genieten zal worden over vier weken tijdens het paasweekend op sportpark De Wachtelenberg.

Bij de categorie onder de 14 komen meteen de twee finalisten van vorig jaar aan het werk. Ajax en Celtic treffen elkaar in poule A, waarin ook Sv Epe JO15 zit. Trainer Koen logen was dan ook enthousiast bij het zien van de poules: ,,Geweldig! Een prachtige poule en helemaal mooi om tegen een mooie club als Ajax te spelen. Zij hebben immers één van de beste jeugdopleidingen. En ze zullen mee maken dat wij een heel goed team hebben’’, zegt Logen afsluitend met een glimlach.

De poule-indeling bij U14 ziet er als volgt uit:

U14 Poule A:
Sv Epe
Ajax
Celtic FC
Slavia Praag
FC Utrecht

U14 Poule B:
AZ Alkmaar
PEC Zwolle
RSC Anderlecht
FC Tokyo
Laranja Mecânica

In de categorie onder de 12 mag Feyenoord zich opmaken voor een treffen met Crystal Palace, maar ook voor de stadsderby tegen Sparta Rotterdam. Sv Epe mag strijden tegen het Russische Zenit St. Petersburg en tegen Vitesse met Epenaar Thijs Stegeman in de gelederen. Een prachtig weerzien met de oud-speler van Sv Epe. ,,Voor onze jongens natuurlijk prachtig want ze kennen Thijs goed, maar wij kijken ook uit naar de wedstrijd tegen Zenit. Een club waar je niet zomaar tegen speelt’’, zegt Sv Epe JO13-1 trainer Frank Veldwijk na de loting, om er aan toe te voegen: ,,We gaan onze huid zo duur mogelijk verkopen om het onze tegenstanders lastig te maken’’.

De poule-indeling bij U12 ziet er als volgt uit:

U12 Poule A:
Sv Epe
Vitesse
Zenit St. Petersburg
KRC Genk
AZ Alkmaar

U12 Poule B:
Feyenoord
Sparta Rotterdam
PAOK FC
Randers FC
Crystal Palace

Vrijdag 30 maart om 19.30 uur is de opening van het toernooi. Op zaterdag 31 maart en zondag 1 april vinden de wedstrijden plaatst met op zondagmiddag om 15.30 uur de finales.
Het wedstrijdschema zal de organisatie binnenkort bekend maken

Finales 5 Custom

Finales 26 Custom 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.