epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Henk Kloezeman en Duo DiJon in het Cultureel Café

181125 Kloezeman toverlantaarnZondagmiddag 25 november is iedereen weer welkom in het Cultureel Café in het Kulturhus Eper Gemeentewoning. Vanaf 15.00 uur staan Henk Kloezeman en Duo DiJon op het podium.

 

Henk Kloezeman heeft een bijzondere hobby. Hij verzamelt toverlantaarns. Henk vertelt: ,,Ik was als kind al helemaal dol op de projecties van een toverlantaarn. Daarom heb ik in 1973 op het Waterlooplein in Amsterdam een mooie oude toverlantaarn gekocht.’’
Toen begon het verzamelen. Henk ging naar vlooienmarkten en verzamelbeurzen en liet zijn verzameling groeien tot iets moois. ,,Nu ik gepensioneerd ben, ga ik voorstellingen geven met de toverlantaarn. Inclusief de oude plaatjes van vroeger. Bij de verschillende plaatjes heb ik zelf verhaaltjes geschreven. Zo hoop ik in Epe tijdens het Cultureel Café een boeiende voorstelling te geven.’’

Daarnaast verzorgt Duo DiJon een optreden. Dies Nicolai (trekharmonica’s) en John de Winter (gitaar en zang) zijn twee enthousiaste muzikanten die al ruim 14 jaar met veel plezier en succes samen door het hele land optreden. Ze spelen instrumentaal van tarantella tot klezmer en zingen ingetogen luisterliedjes, maar ook bekende meezingers.

Het Cultureel Café start om 15:00 uur en de toegang is vrij.

181125 Duo DiJon GROOT Aangepast

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Agenda Epe

Evenementenagenda Eper Ondernemersvereniging

Za 24 november - Intocht Sinterklaas
Za 1 december - Sintkoopdag
14 december - 6 januari - Epe on Ice - ijsbaan in het Dr. Loeffpark
Woe 19, do 20, vr. 21 en za 22 december - Kerstkoopavond met chocolademelk en Glühwein & Play In in de Grote Kerk

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.