epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Illustratrice Loes Riphagen vertelt over haar werk

181118 Loes Riphagen AangepastDe ‘Derde Zondag’ op 18 november in het Kulturhus Eper Gemeentewoning kent een creatieve inslag. Loes Riphagen komt vertellen over haar werk als illustratrice en de boeken die ze maakt.

 

Loes Riphagen groeide op in Oene. Na voltooiing van haar middelbare school vertrok ze naar Rotterdam om Illustratie te studeren aan de Willem de Kooning-Academie. De afgelopen jaren is ze zonder overdrijven uitgegroeid tot één van Neerlands belangrijkste illustratrices van (vooral) kinderboeken. Ze debuteerde in 2008 bij Uitgeverij de Fontein met haar boek ‘Slaapkamernachtdieren’.

Inmiddels zijn er vele werken van haar hand verschenen. In 2013 maakte ze het speciale prentenboek van de Kinderboekenweek in opdracht van de CPNB, met de titel ‘Zzz’. Voor haar boek ‘Bij de neus genomen’ won ze ‘The Golden Pinwheel Award of Excellence’ en de ‘Silver European Design Award’.

Loes wordt door publiek, pers en jury’s geprezen voor haar prachtige illustraties en gevoel voor detail. Haar boeken zijn in meer dan vijftien landen verschenen.
Stof genoeg voor een zeer interessante en verbeeldende Derde Zondag-lezing.

Let op! Deze lezing is bestemd voor volwassenen. Loes zal deze middag vooral veel ‘illustratiegeheimen’ verklappen. Zo gaat ze de aanwezigen laten zien hoe ze te werk gaat en hoe een boek tot stand komt. Aan het eind is er de mogelijkheid om een boek bij haar te kopen. Natuurlijk zal ze deze dan persoonlijk signeren en voorzien van een mooie tekening.

De aanvang is om 15:00 uur en de entree is vrij. Bij een volle zaal zullen de deuren op tijd sluiten, dus wees op tijd voor deze leuke middag.

181118 Loes Riphagen Aangepast

Loes Riphagen vertelt over haar werk in het Kulturhus EGW.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Agenda Epe

Evenementenagenda Eper Ondernemersvereniging

Za 24 november - Intocht Sinterklaas
Za 1 december - Sintkoopdag
14 december - 6 januari - Epe on Ice - ijsbaan in het Dr. Loeffpark
Woe 19, do 20, vr. 21 en za 22 december - Kerstkoopavond met chocolademelk en Glühwein & Play In in de Grote Kerk

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.