epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Vuile Huichelaar: de avond uit voor vrouwen in De Heerd

vh3 Aangepast AangepastIs het cabaret, een vrolijk makend theaterconcert of een personalityshow? De zesde show van ‘Vuile Huichelaar’, waarachter twee van de origineelste theatervrouwen van Nederland schuil gaan, past niet in een hokje. Maar is alles inéén. Dat kan iedereen zaterdag 10 november in theater De Heerd in Heerde zien.

 

Lekker meezingen, lachen, maar ook een traantje wegpinken met heel veel andere vrouwen. Een grote stoet vrouwspersonen in allerlei soorten en maten bezocht de eerdere shows en kwam er herboren vandaan. Kortom: ’Vuile Huichelaar’ is een heerlijke meezing cabaretvoorstelling dóór en vóór (voornamelijk) vrouwen. Mannen mogen komen, maar op eigen risico. Dit is dé avond uit voor de vrouw.

vhSaskia van Zutphen en Paulette Willemse hebben zich altijd bezig gehouden met de liefde. Ze zijn verliefd geworden en hebben samengewoond. Ze hebben de ware gevonden en daarmee kinderen gekregen. Ze zijn bedrogen en hebben de brokstukken weer gelijmd. Telkens weer kijken ze met vrolijke verbijstering naar het leven. Wat wíllen we nou eigenlijk?! Wat staat er op onze bucketlist?!

Wederom brengen Paulette Willemse en Saskia van Zutphen een show met verschillende typetjes die elk hun eigen kijk op relaties en het leven hebben. Dit jaar brengt Vuile huichelaar weer een grote hoeveelheid klassieke en hilarische (meezing) liedjes én een stoet aan typetjes.

Ze maakten als ervaringsdeskundigen hun eerste meezingprogramma Vuile Huichelaar speciaal voor de bedrogen vrouw. Nu bouwen zij hun muzikale feest voor álle vrouwen in hun zesde voorstelling: Vuile Huichelaar 6, Morgen begint Nu.

De geboorte van een succesvol en bovenal hilarisch duo was een feit toen Paulette Willemse en Saskia van Zutphen elkaar leerden kennen op de Akademie voor Kleinkunst in 1983. Tweeëndertig jaar na dato hebben de dames vele successen op hun naam staan. Ze begonnen als de groep De Meisjes met de theatervoorstelling Stuck with a fantasy, die bekroond werd met een Zilveren Harp. Via o.a. de Dutch Swing College Band, Gerard Joling, The Koos Mark Big Band en Het Eurovisie Songfestival, maakten Saskia en Paulette furore met de vijfkoppige damesgroep Mrs. Einstein.

In 2008 bedacht Saskia de inmiddels zeer succesvolle theaterformule Vuile Huichelaar. ,,Daar heb ik meteen Paulette bij gevraagd. Ik schrijf de shows, maar ik zou niet zonder haar input kunnen, want zij maakt niet alleen de zangarrangementen, maar is ook een onmisbare persoonlijkheid in het maakproces en op het toneel!”, aldus Saskia. Inmiddels toeren de dames al acht jaar met de 'niets-dekt-de-lading-feel-good-meezing-cabaret-show' Vuile Huichelaar. Als ervaringsdeskundigen maakten ze in 2008 de eerste van een succesvolle reeks meezingprogramma’s Vuile Huichelaar voor de bedrogen vrouw en sindsdien hebben zij zich ontwikkeld tot entertainers van hoog niveau.

De voorstelling op zaterdag 10 november in het mooie theater De Heerd begint om 20.15 uur. Kaarten zijn te reserveren via de website www.dorpshuisheerde.nl

vh2

huichelaar 6 portrait Aangepast

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Agenda Epe

Evenementenagenda Eper Ondernemersvereniging

Za 24 november - Intocht Sinterklaas
Za 1 december - Sintkoopdag
14 december - 6 januari - Epe on Ice - ijsbaan in het Dr. Loeffpark
Woe 19, do 20, vr. 21 en za 22 december - Kerstkoopavond met chocolademelk en Glühwein & Play In in de Grote Kerk

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.