epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

'Der Bräutigam kommt' thema concert in Grote Kerk

sweeHet Sweelinck Kamerkoor geeft zaterdag 17 november een concert in de Grote Kerk in Epe. Het thema is ‘Der Bräutigam kommt!'. Zondag 25 november is de laatste zondag van het kerkelijk jaar. In veel kerken worden dan de overledenen herdacht. Enerzijds een sombere viering, anderzijds een viering met uitzicht: de dood heeft niet het laatste woord, Jezus Christus heeft de dood overwonnen. Het concertprogramma is samengesteld rond deze thematiek.

 

Er worden enkele delen uit 'Ein Deutsches Requiem' van Brahms ten gehore gebracht, naast enkele werken van Mendelssohn (o.a. de hymne Hör mein Bitten). Verder worden twee cantates van J.S. Bach uitgevoerd die helemaal passen bij het thema: 'Du Friedefürst, Herr Jesu Christ' (BWV 116) en 'Wachet auf, ruft uns die Stimme' (BWV 140).

Het Sweelinck Kamerkoor o.l.v. Marjon van der Linden geniet deze avond de medewerking van Marianne van Sligtenhorst (sopraan), Lute-Geert Verdouw (tenor), Geert Rolfes (bas) en Gerben Budding (orgel).

Het concert begint om 20.00 uur. Entree: voorverkoop € 11/jongeren 13-17 jaar € 6. Aan de kerk: € 12,50/jongeren 13-17 jaar € 7,50, 0-12 jaar gratis.
Voorverkoop via : www.sweelinck-kamerkoor.nl/contact

Einde van het kerkelijk jaar poster 2 Aangepast 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Agenda Epe

Evenementenagenda Eper Ondernemersvereniging

Za 24 november - Intocht Sinterklaas
Za 1 december - Sintkoopdag
14 december - 6 januari - Epe on Ice - ijsbaan in het Dr. Loeffpark
Woe 19, do 20, vr. 21 en za 22 december - Kerstkoopavond met chocolademelk en Glühwein & Play In in de Grote Kerk

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.