epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Mijn vrouw rookt ketting als geen ander. Daarom noem ik haar mijn 'teerbeminde'.


 

Kindervoorstelling in de herfstvakantie

HR Drie Maas theater en dans BonteHond Sjoerd Kelderman 9 AangepastNog geen plannen voor de herfstvakantie met de kinderen? Op donderdag 25 oktober is er in het Kulturhus Eper Gemeentewoning weer een kindervoorstelling. De voorstelling Drie (4+) trekt al enkele maanden door het land en krijgt overal lovende kritieken.

Knap acteerwerk. Rebels en oprecht. Ingenieus. Zo maar enkele superlatieven van bezoekers na het bijwonen van de kindervoorstelling Drie. De theatershow gaat over de bijzondere onderlinge band van broers en over anders zijn.

 

Het verhaal in een notendop? De vierjarige drieling Jonas, Johan en Jacob loopt van huis weg.
De oudste is zeventien dagen te vroeg geboren, heeft een paar ‘losse draadjes’ in zijn hoofd en moet naar een speciale school. Uit protest gaan de broertjes op reis naar oom Kees in Groningen, waar ze vast met z’n drieën mogen wonen. Onderweg beleven ze het ene avontuur na het andere. Ze kibbelen, hebben honger, vechten met koeienvlaaien en missen hun ouders.
Drie is een ode aan de in 2015 overleden regisseur Matthijs Rümke. Hij maakte deze voorstelling in 2002 bij Theater Artemis en speelde er toen ook zelf in mee. De remake van Maas Theater en Bonte Hond is geregisseerd door Dorien Folkers.

Een dansdocente van Cultuurplein Noord Veluwe is bereid gevonden om met de kinderen in het voorprogramma in de sfeer van de voorstelling te dansen. Dat was in voorgaande jaren altijd een van de succesonderdelen van het voorprogramma, maar verviel in de laatste jaren. Nu Cultuurplein Noord Veluwe een nieuwe dansdocente heeft aangetrokken, staat dat onderdeel weer op het programma.

Vooraf zijn heerlijke poffertjes van pannenkoekenrestaurant De Veldkamp verkrijgbaar! Heggies Speelschuur komt vóór de voorstelling met kleurplaten en gratis entreekaartjes voor de Speelschuur.

Aanvang: 15.00 uur (voorprogramma vanaf 14.00 uur). Entree 8,50 euro.

HR Drie Maas theater en dans BonteHond Sjoerd Kelderman 9 Aangepast

Foto: Sjoerd Kelderman

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Agenda Epe

Evenementenagenda Eper Ondernemersvereniging

Za 6 oktober - Smakelijk Epe - Proeverij van hapjes en drankjes nabij het Gruttersplein
Za 24 november - Intocht Sinterklaas
Za 1 december - Sintkoopdag
14 december - 6 januari - Epe on Ice - ijsbaan in het Dr. Loeffpark
Woe 19, do 20, vr. 21 en za 22 december - Kerstkoopavond met chocolademelk en Glühwein & Play In in de Grote Kerk

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.