epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Mijn vrouw rookt ketting als geen ander. Daarom noem ik haar mijn 'teerbeminde'.


 

Creativiteit en smaakpapillen prikkelen bij Pompoen-Potter-Party

pompoenen 2Het Kulturhus Eper Gemeentewoning maakt zich op voor een bijzonder sfeervol feestje voor het hele gezin of vriendengroepen. In en rond het markante pand aan de Stationsstraat 25 wordt vrijdag 2 november van 16 tot 20 uur een laagdrempelig event gehouden met pompoenen en tovenaarsleerling Harry Potter in de hoofdrollen. Een feest waarbij èn de creativiteit èn de smaakpapillen worden geprikkeld.

Voor jong en oud zijn er gratis workshops. Bijvoorbeeld kunstige pompoenen snijden of heuse heksenbezems maken. Voor dat laatste wordt het materiaal verzorgd door de mannen van zorghoutvesterij Welna van welzijnsinstelling ‘s Heerenloo.

 

Er is veel meer die vrijdag. Er worden lampions gemaakt en films vertoond en organisatoren Anne Nyst en Ton van der Schouw van het Kulturhus Eper Gemeentewoning hebben nog meer ijzers in het vuur.

Vooral ook een sfeervolle aankleding krijgt volle aandacht van het duo. Om de feestvreugde te verhogen roepen de organisatoren bezoekers zo veel mogelijk verkleed te komen, onder het motto ‘Doe eens gek en trek je leukste Potter-pak aan’.

Pompoenbier
Aan de inwendige mens is gezien het tijdstip uiteraard ook gedacht. Dankzij gulle Eper sponsors zijn tegen zeer kleine prijsjes verse pompoensoep van de lokale Albert Heijn en vlees- en vegetarische pasteitjes van Prince Pie te koop. Dorst kan worden gelest met Papoen, het unieke pompoenbier van het Epe Bier Collectief. Verder zijn er met dank aan De Bolster verrukkelijke pompoen-oliebollen en pompoenbrownies. Uiteraard zijn er speciale (tover)drankjes voor de kinderen en is ook de bar van het Kulturhus Eper Gemeentewoning open.

De entree tot de Pompoen-Potter-Party bedraagt 1 euro. Kaartjes zijn verkrijgbaar aan de balie van het Kulturhus Eper Gemeentewoning, of online via www.kulturhusepe.nl

pompoenen 1

Zulke mooie resulltaten kun je bereiken met een pompoen.

pompoenen 2

pompoenen 3

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Agenda Epe

Evenementenagenda Eper Ondernemersvereniging

Za 6 oktober - Smakelijk Epe - Proeverij van hapjes en drankjes nabij het Gruttersplein
Za 24 november - Intocht Sinterklaas
Za 1 december - Sintkoopdag
14 december - 6 januari - Epe on Ice - ijsbaan in het Dr. Loeffpark
Woe 19, do 20, vr. 21 en za 22 december - Kerstkoopavond met chocolademelk en Glühwein & Play In in de Grote Kerk

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.