epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Mijn vrouw rookt ketting als geen ander. Daarom noem ik haar mijn 'teerbeminde'.


 

Rockband, ABBA CZ en Mooi Wark spelen in Emst

Liefhebbers van rockmuziek uit de jaren 70 en 80 kunnen zaterdag 20 oktober hun hart ophalen in de Blue Sky aan de Hoofdweg 32 in Emst. Dan gaan daar de deuren open, om 21.00 uur, voor een optreden van de band White Child uit Ommen.

White Child is gevormd rond zanger Dennis Volkering. Deze 30-jarige heeft een voorkeur voor rockmuziek en daarvoor een uitermate geschikte stem. Volkering heeft in de loop der jaren al een aardige reputatie opgebouwd en laat samen met zijn band de bezoekers veel oude rockmuziek horen, van o.a. Deep Purple, White Snake, Van Halen, Rainbow, Garry Moore, Kansas, maar ook wat nieuwer werk van o.a. Toto en Guns & Roses.

Volkering heeft een aantal zeer ervaren muzikanten om zich heen verzameld, die ieder de nodige ervaring hebben op het gebied van liveoptredens. Dit zijn Jan van Tichelen (gitaar), Wilco Lindeboom (lead gitaar), René van der Pol (drums), Dirk van der Plas (toetsen) en Alfred Kers uit Epe (bas). Kortom, een garantie voor een avondje ouderwets rocken met een kwalitatief zeer goede band.
De entree bedraagt € 5,-.

Volgend jaar timmert de Blue Sky flink aan de weg. Zo is er op 26 januari 2019 een optreden van de zeer bekende ABBA CZ, een Abba tributeband uit Praag. De Tsjechen spelen door heel Europa en brengen zowel in muzikaal als visueel opzicht een topshow.

Op 9 februari 2019 komt de bekende band Mooi Wark uit Drenthe, opgericht in 1992, naar de Blue Sky in Emst.

Gezien de verwachte grote belangstelling voor zowel de Abba tribute band als Mooi Wark wordt woensdag 17 oktober gestart met de voorverkoop van beide bands. Voor Mooi Wark kost een kaartje € 16,50 en voor de Abba tributeband iets meer, namelijk €18,50. Kaartverkoop is tijdens de openingsuren van restaurant De Musketiers, Hoofdweg 32, 8166 AE Emst

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Agenda Epe

Evenementenagenda Eper Ondernemersvereniging

Za 6 oktober - Smakelijk Epe - Proeverij van hapjes en drankjes nabij het Gruttersplein
Za 24 november - Intocht Sinterklaas
Za 1 december - Sintkoopdag
14 december - 6 januari - Epe on Ice - ijsbaan in het Dr. Loeffpark
Woe 19, do 20, vr. 21 en za 22 december - Kerstkoopavond met chocolademelk en Glühwein & Play In in de Grote Kerk

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.