epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Huisband Podium Witteman Fuse in Epe

Fuse AangepastIn haar rol van huisband bij Podium Witteman en dankzij optredens bij De Wereld Draait Door en Radio 4 heeft de topformatie Fuse, een heel bijzonder strijkensemble, zich afgelopen jaren flink in de kijker gespeeld. Op donderdag 11 oktober speelt het zestal in de Serie Klassiek in de Kerk vaan Cultureel Platform Epe in de Grote Kerk.

Fuse heeft een sterke live reputatie: met optredens door het hele land heeft het zestal een publiek gevonden van theater en kerk tot festival en concertzaal. Zo was dit modern strijkensemble met contrabas en percussie o.a. te zien in de series van het Concertgebouw, op de Uitmarkt, SAIL, de Wereldhavendagen, festival Wonderfeel en theaters door het hele land.


Smeltkroes van muziekstijlen, met overtuiging gebracht

Een optreden van het jonge zestal bestaat uit hun favoriete muziek, vol passie gebracht; klassiek, jazz, volksmuziek, improvisatie. Fuse weet op geheel eigen wijze de diverse muzikale achtergronden die de groep kenmerkt over te brengen. Haar eigen bewerkingen, aangevuld met composities en arrangementen van o.a. Thomas Beijer, Rob Horsting en Tom Trapp, zorgen voor een eigenwijze smeltkroes, met frisse overtuiging gebracht door de klassieke en jazzmuzikanten. De verbinding zit in de instrumenten en de aanstekelijkheid waarmee deze zeer getalenteerde, jonge musici hun muziek als het ware uitdelen aan het publiek.
Dit concert wordt gegarandeerd een zeer bijzondere ervaring.

Aanvang 20.00 uur. Entree: € 20,00, jongeren € 7,50

Kijk voor meer informatie over de concertserie op www.cultureelplatformepe.nl/programma-cpe

De volgende concerten zijn op 1 november – Calefax Rietkwintet , op 21 februari –Dudokkwartet en op 11 april - Oneiros ensemble. Daartussen door zijn er theatervoorstellingen. Zie voor deze programma’s www.cultureelplatformepe.nl

Fuse 2 Aangepast

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Agenda Epe

Evenementenagenda Eper Ondernemersvereniging

Za 6 oktober - Smakelijk Epe - Proeverij van hapjes en drankjes nabij het Gruttersplein
Za 24 november - Intocht Sinterklaas
Za 1 december - Sintkoopdag
14 december - 6 januari - Epe on Ice - ijsbaan in het Dr. Loeffpark
Woe 19, do 20, vr. 21 en za 22 december - Kerstkoopavond met chocolademelk en Glühwein & Play In in de Grote Kerk

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.