epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Eerste ‘A day in the woods’ scouting Maarten van Rossum

IMG 20180824 WA0008 AangepastScouting Maarten van Rossum houdt op zaterdag 29 september voor de eerste keer de MVR outdoor dag: ‘A day in the woods’. Dat is een evenement waarop outdoor-activiteiten centraal staan met verschillende manieren voor kinderen om zich te vermaken en diverse workshops voor de oudere jeugd vanaf 16 jaar.

Iedereen is op 29 september vanaf 9.30 uur welkom op het ‘Hartstra-oord’ aan de Elspeterweg 59 in Vaassen. Dat kan gewoon om een kijkje te nemen, maar ook om deel te nemen aan de kinderactiviteiten of één van de workshops. Zo kunnen kinderen vanaf 10.00 uur meedoen met bijvoorbeeld klimmen, vuur maken en het doen van een challenge. Er zijn activiteiten voor de leeftijdscategorieën ingedeeld van 5 tot 7 jaar, van 7 tot 10 jaar en van 10 tot 15 jaar. Er wordt voor eten en drinken gezorgd en zijn er in alle categorieën leuke prijzen te winnen.

Voor de oudere jeugd vanaf 16 jaar zijn er drie workshops. Van 10.00 - 11.30 uur: lepel snijden uit hout, waarbij de enthousiastelingen met speciale messen aan de slag gaan om uit het juiste hout lepels te snijden. Tegelijkertijd houdt Scouting Maarten van Rossum koken op open vuur. Mensen krijgen de kans om op een open vuur eten te maken, wat de deelnemers daarna natuurlijk proeven. Van 13.00 tot 15.00 uur uur wordt dat gevolgd door pizza uit een ‘grondoffensief’. Dan leren de belangstellenden hoe ze de lekkerste pizza’s bakken in een ingegraven tonnetje.

 

Voor kinderen tot 16 jaar vraagt Scouting Maarten van Rossum een bijdrage van 5 euro per kind en voor de workshops is dat 5 euro per workshop. Om ongeveer te weten op hoeveel mensen ze kunnen rekenen, vragen de organisatoren om zich vooraf aan te melden bij Felice (whatsapp 06-31799225 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

IMG 20180824 WA0008 Aangepast IMG 20180824 WA0009 Aangepast

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Agenda Epe

Evenementenagenda Eper Ondernemersvereniging

Za 6 oktober - Smakelijk Epe - Proeverij van hapjes en drankjes nabij het Gruttersplein
Za 24 november - Intocht Sinterklaas
Za 1 december - Sintkoopdag
14 december - 6 januari - Epe on Ice - ijsbaan in het Dr. Loeffpark
Woe 19, do 20, vr. 21 en za 22 december - Kerstkoopavond met chocolademelk en Glühwein & Play In in de Grote Kerk

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.