epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Zwitserse harmonie speelt ook in Eper centrum

Musikgesellschaft Kaisten uit Zwitserland AangepastHet najaarsconcert van de koninklijke muziekvereniging Harmonie Epe is dit jaar een gezamenlijke uitvoering met het Musikgesellschaft Kaisten uit Zwitserland en vindt plaats op zaterdag 6 oktober in de Grote Kerk in Epe, aanvang 19:30 uur. Beide gezelschappen bestaan meer dan 150 jaar.

Op 6 oktober kan het winkelend publiek de muzikanten uit Kaisten ook nog in het centrum van Epe tegenkomen. Dan zullen ze op verschillende plaatsen muziek maken. De leden van de Harmonie uit Epe zijn dan druk bezig met de laatste voorbereidingen van het concert. In de middag wordt er gezamenlijk gerepeteerd in de Grote Kerk. Het gaat dan vooral om de muziekstukken die gezamenlijk worden uitgevoerd en voor de muzikanten uit Kaisten om kennis te maken met de akoestiek van de kerk. Na de gezamenlijk maaltijd, is iedereen en alles klaar voor het concert. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om dit bijzondere concert mee te maken.

Kaarten à € 8,50 (toegang, inclusief een consumptie) kunnen gereserveerd worden via de volgende nummers: 06-50228655, 06-46097390, 06-38814759, 06-24798197, 06-22956087, 0578-617299 of via de website www.harmonie-epe.nl. De toegangskaarten liggen dan klaar bij de ingang van de kerk op de avond van het concert.

Musikgesellschaft Kaisten uit Zwitserland Aangepast 

Het Zwitserse muziekgezelschap.

Koninklijke Muziekvereniging Harmonie Epe Aangepast

De Eper muzikanten.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Agenda Epe

Evenementenagenda Eper Ondernemersvereniging

Za 6 oktober - Smakelijk Epe - Proeverij van hapjes en drankjes nabij het Gruttersplein
Za 24 november - Intocht Sinterklaas
Za 1 december - Sintkoopdag
14 december - 6 januari - Epe on Ice - ijsbaan in het Dr. Loeffpark
Woe 19, do 20, vr. 21 en za 22 december - Kerstkoopavond met chocolademelk en Glühwein & Play In in de Grote Kerk

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.