epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Programma waar je U tegen zegt in theater de Heerd

theater de heerdDe Heerd in Heerde heeft niet alleen een theater waar je U tegen zegt, ook het programma voor volgend seizoen is om je vingers bij af te likken. Een paar namen van artiesten die een groep vrijwilligers met professionele ondersteuning van Rosemarie Landman heeft gecontracteerd: Purper, Veldhuis en Kemper, Joris Luyendijk, Karin Bloemen, Martijn Koning, Tommy Wieringa, Dick van Altena en Rapalje. En nog veel meer.


Het volledige programma:

programma de heerd

De bijzonderheden:

heerd 1

heerd 2

heerd 3

heerd 4

heerd 5

heerd 6

heerd 7

Bovendien staat op vrijdag 2 november de 42ste editie van het befaamde Jazzfestival Heerde geprogrammeerd, met onder anderen Edwin Rutten met een suoperband met onder anderen vibrafonist Frits Landesbergen en tenorgigant Tom Beek, het kwartet van pianist Peter Beets met onder anderen gitarist Anton Goudsmit, het 12-koppige swingorkest Zoot, de Big Band Heerde, een 8-koppige soul- en bluesband The Soul Triggers en, voor de 42ste keer, het Zwolse Allotria.

De kaartverkoop voor het theaterprogramma gaat op 18 juni van start. Kaarten kunnen besteld worden via www.dorpshuisheerde.nl/theateragenda en elke werkdag tussen 14.00 en 16.00 uur bij de Heerd gekocht worden en, als de voorstelling niet uitverkocht is, vanaf een uur voor aanvang van de show aan de kassa..

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Agenda Epe

Evenementenagenda Eper Ondernemersvereniging

14 december - 6 januari - Epe on Ice - ijsbaan in het Dr. Loeffpark
Woe 19, do 20, vr. 21 en za 22 december - Kerstkoopavond met chocolademelk en Glühwein & Play In in de Grote Kerk

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.