Programma waar je U tegen zegt in theater de Heerd

theater de heerdDe Heerd in Heerde heeft niet alleen een theater waar je U tegen zegt, ook het programma voor volgend seizoen is om je vingers bij af te likken. Een paar namen van artiesten die een groep vrijwilligers met professionele ondersteuning van Rosemarie Landman heeft gecontracteerd: Purper, Veldhuis en Kemper, Joris Luyendijk, Karin Bloemen, Martijn Koning, Tommy Wieringa, Dick van Altena en Rapalje. En nog veel meer.


Het volledige programma:

programma de heerd

De bijzonderheden:

heerd 1

heerd 2

heerd 3

heerd 4

heerd 5

heerd 6

heerd 7

Bovendien staat op vrijdag 2 november de 42ste editie van het befaamde Jazzfestival Heerde geprogrammeerd, met onder anderen Edwin Rutten met een suoperband met onder anderen vibrafonist Frits Landesbergen en tenorgigant Tom Beek, het kwartet van pianist Peter Beets met onder anderen gitarist Anton Goudsmit, het 12-koppige swingorkest Zoot, de Big Band Heerde, een 8-koppige soul- en bluesband The Soul Triggers en, voor de 42ste keer, het Zwolse Allotria.

De kaartverkoop voor het theaterprogramma gaat op 18 juni van start. Kaarten kunnen besteld worden via www.dorpshuisheerde.nl/theateragenda en elke werkdag tussen 14.00 en 16.00 uur bij de Heerd gekocht worden en, als de voorstelling niet uitverkocht is, vanaf een uur voor aanvang van de show aan de kassa..

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Ons buitengebied is vergeven van percelen waarop kerstbomen, buxussen en ander landschaps ontsierend groen wordt geteeld. Wij vinden dat verschrikkelijk. En het ergste is, dat de gemeente er nog vrolijk aan meewerkt ook om nog eens een terrein van 36 voetbalvelden groot te bestemmen voor kerstbomen. Hoe haal je het in je hoofd! Vraag eens rond hoeveel mensen dat wèl mooi vinden. Nog even en we houden geen weiland meer over. Bescherm het landschap eens, in plaats van een bedrijf dat te laten verpesten! Hé, 'bescherm het landschap' is ook de naam van een actiegroep en website die zich daar tegen verzet. Goed werk mensen! Hulde!Laten we het netjes houden: de actieve communicatie die burgemeester Hans van der Hoeve in zijn nieuwjaarstoespraak beloofde, laat nog wat te wensen over. Zo heeft de gemeente niet het (slechte) nieuws gecommuniceerd dat ze de komst van nog meer megastallen mogelijk heeft gemaakt. Alleen D66, GroenLinks en de PvdA toonden voldoende gezond verstand om daar tegen te zijn. Gelukkig is er een actiegroep met een website die dat nieuws bekend maakt en er tegen in het verweer komt. Ook onder de vlag van 'bescherm het landschap'!De inspraakprocedure loopt nog, de Tweede Kamer moet er nog over praten, de EU is er nog niet uit, maar Cora van Nieuwenhuizen verkondigt nu al: Lelystad Airport gaat door, we krijgen hier op de Veluwe een bonk herrie boven onze hoofden. Lak aan de democratie, lak aan het volk, lak aan Natura 2000.Dit verhaal van Daniël Verveer deed me denken aan een verhaal dat ik een tijd geleden toegestuurd kreeg. De grootste klimaatvervuilers zijn de generaties na onsVA01 2019 VP

Alles over de nieuwe VA-krant die deze week verschijnt is hier te lezen.Een wel heel intrigerende foto uit Syrië in de Volkskrant staat hier.Wat een geweldige serie is Tyisch Veluwe, van maandag t/m donderdag vanaf 19.15 uur op NPO 2. Mensen om van te houden, in al hun eenvoud. Een absolute aanrader.Leuk interview in NRC met Marc Overmars over zijn werk.Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is!Het is al even geleden dat het geplaatst is, maar daarom niet minder actueel en de moeite waard: Simon Kuper in het AD over hoe het zo ver heeft kunnen komen met de Brexit. Een kostelijk en verhelderend verhaal! Klik hier.Agenda

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.