Agenda

Programma waar je U tegen zegt in theater de Heerd

theater de heerdDe Heerd in Heerde heeft niet alleen een theater waar je U tegen zegt, ook het programma voor volgend seizoen is om je vingers bij af te likken. Een paar namen van artiesten die een groep vrijwilligers met professionele ondersteuning van Rosemarie Landman heeft gecontracteerd: Purper, Veldhuis en Kemper, Joris Luyendijk, Karin Bloemen, Martijn Koning, Tommy Wieringa, Dick van Altena en Rapalje. En nog veel meer.


Het volledige programma:

programma de heerd

De bijzonderheden:

heerd 1

heerd 2

heerd 3

heerd 4

heerd 5

heerd 6

heerd 7

Bovendien staat op vrijdag 2 november de 42ste editie van het befaamde Jazzfestival Heerde geprogrammeerd, met onder anderen Edwin Rutten met een suoperband met onder anderen vibrafonist Frits Landesbergen en tenorgigant Tom Beek, het kwartet van pianist Peter Beets met onder anderen gitarist Anton Goudsmit, het 12-koppige swingorkest Zoot, de Big Band Heerde, een 8-koppige soul- en bluesband The Soul Triggers en, voor de 42ste keer, het Zwolse Allotria.

De kaartverkoop voor het theaterprogramma gaat op 18 juni van start. Kaarten kunnen besteld worden via www.dorpshuisheerde.nl/theateragenda en elke werkdag tussen 14.00 en 16.00 uur bij de Heerd gekocht worden en, als de voorstelling niet uitverkocht is, vanaf een uur voor aanvang van de show aan de kassa..

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Het houdt niet op, schijnt het. Appartementen op de plek van de Middenstip, de voormalige RK Kerk en de ABN AMRO-bank. Het centrum wordt er niet mooier op en bestaat straks alleen uit winkels en appartementengebouwen. Dus bouwen voor projectontwikkelaars. Waar blijven de kleine huizen met tuintje voor senioren en starters? Bouwen voor de bevolking!De donaties t.b.v het herstel van de Notre-Dame zijn nu al opgelopen tot 700 miljoen euro! Kan dat geld niet veel beter worden besteed aan de enorme armoede in de wereld?Het wordt steeds gekker in ons land. Hier meer daarover.Niet alleen in Epe, maar in heel het land kunnen ze er wat van. Een goed artikel over de bomenkap in ons land. En hier een filmpjeMooi gesprek tussen Sunny Bergman, u weet wel, de documentairemaakster die vooral bekend is omdat ze jan en alleman van racisme beschuldigt, en cabaretier Theo Maassen, die met zijn show over 'de opkomst en ondergang van de witte man' volle zalen trekt.Kijk eens wat leuk, de werkgroep Twerk van De Passerel aan het werk.,,Ik heb een groen hart.'' Welnee man, je wilt gewoon een vette bankrekening.Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is! 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.