epernetbordje

Zoeken

Agenda

Actie, spektakel en humor op Dikke Mik Nijbroek

Over 10 weken is het alweer zover, in het weekend van donderdagavond 16 t/m zaterdag 18 augustus wordt het weer Dikke Mik in het kleine en zo gezellige noordelijkst gelegen dorp van de gemeente Voorst, Nijbroek. Het programma staat voor 95% reeds vast, gegarandeerd dit jaar weer leuke vertrouwde en nieuwe activiteiten voor alle leeftijden.

(door Henk Boeve)

Om een paar ‘tipjes van de feestsluier’ op te lichten: de donderdagavond zit boordevol humor en muziek met respectievelijk de muzikale feestbingo van Marcel Bos, een bandparodie en sketch van Willie Meester en optredens van shantykoor De Stuwzangers uit Vilsteren. Beide andere avonden worden dit jaar feestend afgesloten met DJ Sander (Uenk), afgewisseld met Party Harry (Vesseur) op de vrijdagavond en de coverband Kraakthelder op de zaterdagavond.

Daar tussen vormt zich een bijzonder gevarieerd buitenprogramma met actie, spektakel en ongetwijfeld veel hilariteit. Actie omdat dit bij sommige onderdelen wel van deelnemers wordt gevraagd, spektakel omdat in de Dikke Mik-wei dingen worden georganiseerd die je niet overal tegenkomt en ongetwijfeld veel hilariteit die geen verdere uitleg behoeft. Wat te denken van o.a. Heavy Rescue 9112, Animal Crackers, de Rising Star en demonstraties met drones en modelvliegtuigen. Allemaal nieuwe onderdelen dit jaar, naast vertrouwde onderdelen als buggywedstrijden, gezamenlijk ontbijten, parachutisten en de schutterij.
En er komt wellicht nòg een klapper bij op de zaterdag en dat wordt de ‘Dikke Mik-tentrally’. Het feestterrein fungeert zaterdag 18 augustus als ‘de rotonde’ van een dagvullend rally-programma, zonder tijdsdruk maar zeker wel met een wedstrijdelement om zo snel en compleet mogelijk de juiste route af te leggen. Geheel georganiseerd in samenwerking met organisatoren van de ‘Café-rally’, waaraan mensen uit het hele land deelnemen. ’s Avonds zal de prijsuitreiking na een rally-seizoen met ca. zes competitiewedstrijden op het Dikke Mik-terrein plaatsvinden. Iedereen kan met zijn oldtimer de 18e augustus hieraan deelnemen, stuur via de Dikke Mik-website een mail naar de organisatie. Houd sowieso deze site en de Facebook-pagina van Dikke Mik de komende weken in de gaten, want vanaf nu worden hier op regelmatig de laatste nieuwtjes gepubliceerd.

Kotom, Dikke Mik Nijbroek is weer ontwaakt. Wie het derde weekend van augustus vrij houdt voor dit ongedwongen plattelandsfeest, wordt met open armen ontvangen door de achtkoppige bemanning op het feestterrein aan het Geersepad in de dorpskern.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Agenda Epe

Evenementenagenda Eper Ondernemersvereniging

Za 14 juli - 11 aug - Jazz Comes to Town
Vr 13 juli t/m 24 augustus - Braderie, kinderkleedjesmarkt en rommelmarkt
Do 30 augustus - Koopjesmarkt
Vr 31 augustus - Muzikale koopavond - Live muziek door het hele centrum
Za 15 september - Kapellenfestival - met o.a. de Eper Bloaskapel en diverse andere orkesten
Za 6 oktober - Smakelijk Epe - Proeverij van hapjes en drankjes nabij het Gruttersplein
Za 24 november - Intocht Sinterklaas
Za 1 december - Sintkoopdag
14 december - 6 januari - Epe on Ice - ijsbaan in het Dr. Loeffpark
Woe 19, do 20, vr. 21 en za 22 december - Kerstkoopavond met chocolademelk en Glühwein & Play In in de Grote Kerk

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.