epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

A day in the woods - Dé buitendag bij scouting Van Rossum

scouts 1Scoutinggoep Maarten van Rossum uit Vaassen nodigt iedereen uit voor haar activiteitendag op 29 september. Voor kinderen vanaf 5 jaar tot en met volwassenen organiseren de scouts verschillende activiteiten tussen 10.00-16.00 uur op het Hartstra-Oord (Elspeterweg 59). Kinderen tussen de 5 en 15 jaar kunnen voor een klein bedrag zich de hele dag vermaken in én rond het bos.

Voor elke leeftijdsgroep zijn er spellen in de categorieën klimmen, schieten, vuur en een echte Challenge-spel waarbij gave prijzen te winnen zijn. Zo is nu al bekend dat er twee tickets te winnen zijn voor een dag klimmen in het Klimbos in Apeldoorn.

Voor volwassenen en jongeren vanaf 15 jaar zijn er de hele dag verschillende workshops te volgen waarvoor je kunt inschrijven. Voor hen een dag vol survivaltechnieken, zoals het snijden van lepels uit hout en outdoor koken met o.a. Dutch-ovens en pizza-tonnen.

De scouts werken nu hard aan het maken van de activiteitenplanning en de bijbehorende pagina op hun website. Wil je alvast op de hoogte gehouden worden? Volg dan de Scoutinggroep Maarten van Rossum op Facebook en zeer binnenkort ook via www.mvanrossum.nl

scouts

scouts 1

day in the woods web

 

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Agenda Epe

Evenementenagenda Eper Ondernemersvereniging

Za 6 oktober - Smakelijk Epe - Proeverij van hapjes en drankjes nabij het Gruttersplein
Za 24 november - Intocht Sinterklaas
Za 1 december - Sintkoopdag
14 december - 6 januari - Epe on Ice - ijsbaan in het Dr. Loeffpark
Woe 19, do 20, vr. 21 en za 22 december - Kerstkoopavond met chocolademelk en Glühwein & Play In in de Grote Kerk

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.