Agenda

Brainstormavond over 'born to be wild-festival'

Op 14 mei houdt de Cultuurcommissie van de gemeente Epe in samenwerking met de Stichting Promotie Gemeente Epe een creatieve brainstormavond voor iedereen die op een of andere manier is betrokken bij kunst & cultuur en recreatie & toerisme in de gemeente Epe. Tijdens deze brainstormavond in de Hezebrink in Emst onderzoeken verschillende partijen ideeën voor een spetterend, verrassend en rijk cultureel festival.

 

‘Om kunst en cultuur bruisend, verrassend en aantrekkelijk te maken voor de gemeente Epe en daarbuiten, willen we onderzoeken of we een groots opgezet cultureel festival kunnen organiseren voor inwoners en toeristen. Een festival dat breed wordt gedragen door een groot scala uit het culturele werkveld: amateurs, professionals, deelnemers uit alle vier de dorpen.’, zegt de Cultuurcommissie Epe in een brief naar betrokkenen. De Cultuurcommissie bestaat uit Elke Wiss, Jan Bertil Pool, Willem Dicou en Lucette Houweling. Wouter van Reeven is betrokken vanuit de stichting Promotie Gemeente Epe.

Volgens de organisatoren is er een niet te onderschatten waarde in het aanhaken van de sector kunst & cultuur bij de sector recreatie & toerisme. Ze hebben besloten om samen op te trekken. Afgesproken is voort te borduren op de voor het toerisme gekozen slogan ‘100% wildgarantie’, waardoor men kan opereren onder een gemeenschappelijke focus. Met het thema ‘100% wildgarantie' in het achterhoofd kwam de werktitel: “Born to be wild-festival’ naar voren.

Alle in het werkveld kunst & cultuur actieve organisaties en individuen zijn op 14 mei van harte welkom op de creatieve avond, om mee te denken in de vormgeving van het ‘Born to be wild-festival’. Tijdens deze brainstormavond worden deelnemers in actieve werkvormen uitgedaagd om plannen en ideeën te genereren en ontwikkelen. Aangezien verschillende partijen samen gaan brainstormen, is de kans groot dat er verrassende, inspirerende ideeën komen.

De Cultuurcommissie wil met deze avond een start maken voor vruchtbare samenwerking binnen het werkveld kunst & cultuur in de gemeente Epe, en een basis leggen voor het organiseren van een breed gedragen, jaarlijks terugkerend cultureel evenement.’Let’s go wild!’ Kunstenaars en verschillende toeristische organisaties hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Ben je ook werkzaam in het veld en wil je ook aanwezig zijn? Geef je dan voor 1 mei op via een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Locatie: Hezebrink, Ds.van Rijnstraat 69, 8166 AL Emst. Aanvangstijd: 19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur).

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.