Agenda

Wijnproeverij met wijnmaker Gassier bij Kroese

wijnWijnkoperij Kroese haalt voor haar voorjaars-wijnproeverij op vrijdag 20 en zaterdag 21 april Katja van Château Michel Gassier naar Nederland. Dit vooraanstaande wijndomein maakt op het kleine familie wijngoed in Costières de Nîmes (Frankrijk) een breed gamma aan wijnen. De hoge kwaliteit wordt jaarlijks bevestigd door de belangrijkste wijnkoopgidsen. Katja neemt o.a. haar topwijn Lou Coucardié mee, een bijzondere blend van Roussanne, Grenache Blanc en Viognier.

Dit is niet het enige wat Wijnkoperij Kroese te bieden heeft. Zo staan er veel nieuwe wijnen op de proeftafel, veelal van bijzondere druivenrassen. Zo kunnen de liefhebbers kennis maken met Griekse wijnen van de Agiorgitiko- en Moschofilerodruif. Ook staat de Brut de Cuve van Arjolle geopend, een vin nature waar geen sulfiet aan toegevoegd is. Een must om te proeven.

Er staan ruim 70 wijnen op de proeftafel. Alle wijnen komen uit eigen import, rechtstreeks van de wijnboer, zonder enige tussenschakel. Hierdoor kunnen de wijnen voor een zeer scherpe prijs aangeboden worden en hebben ze een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dit is niet onopgemerkt gebleven. Zo is het assortiment van Kroese tot viermaal bekroond als ‘Beste wijnassortiment van Nederland’.

De wijnproeverij vindt plaats in de winkel, aan de Hoofdstraat 147 in Epe. Vrijdag 20 (van 15.00 t/m 21.00 uur) en zaterdag 21 april (12.00 t/m 17.00 uur) kan er doorlopend geproefd worden. De toegang voor de wijnproeverij is gratis. Voor vragen: Wijnkoperij Kroese; 0578-627123, of kijk op www.kroesewijnen.nl.

wijnproeverij FB apr 2018 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.