Agenda

Terug naar die goeie ouwe tijd met The Beatles Revival in Emst

foto Beatles Revival Emst 2018 CustomZondag 15 april is het dan zover. Na heel veel inspanning van diverse mensen uit Emst en omgeving is het gelukt om de zeer bekende Beatles Revival band uit Praag naar Emst te krijgen. Vanaf 16.00 uur treden de mannen op in Blue Sky aan de Hoofdweg 32 in Emst.

(door Henk Boeve)

Deze band stond op podia in heel Europa, tot en met de Cavern Club in Liverpool. In Nederland waren de herboren Beatles te gast op onder meer het trouwfeest van Ruud van Nistelrooy en in Engeland op het verjaardagsfeest van Queen Elisabeth.

De reden van de hand over hand toenemende populariteit van The Beatles Revival ligt bij de bijna ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles. Dezelfde kapsels, de kostuums, compleet met Chelsea Cavern Boots en de gebruikte instrumenten, apparatuur (Rickenbacker, Gretsch, Hoofner, Ludwig en Vox) en zelfs de chromen standers voor de versterkers zijn gelijk aan de originele. Deze perfecte ‘stage look’ is compleet dankzij de net als bij Paul McCartney linkshandig gespeelde bas.

De grootste gelijkenis ligt echter op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail zo griezelig perfect gebracht, dat menig Beatleskenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk, alles klinkt zoals we dat kennen van de liveconcerten en lp’s, zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend.

De verkoop van kaarten start zaterdag 24 februari om 14.00 uur in restaurant De Musketiers aan de Hoofdweg 32 in Emst. De tickets kosten 15 euro en kunnen niet gereserveerd worden. Na 24 februari zijn er nog twee mogelijkheden om toegangsbewijzen te kopen, namelijk tijdens de openingsuren van restaurant De Musketiers en bij Ans en Gerrit de Groot aan de Hoofdweg 56 in Emst. Let wel: bij de familie De Groot van maandag tot en met vrijdag tussen 15.00 uur en 17.00 uur. Gezien de enorme belangstelling die voor deze band bestaat in heel Europa, is de verwachting dat de kaarten snel uitverkocht zullen zijn en vol is vol.

foto Beatles Revival Emst 2018 Custom

Youtube: https://www.youtube.com/watch?time_continue=24&v=qSP77M7m7ho

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.

Iets melden of vragen?
[email protected]

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.